Arhiv novic 24.11.2021

Iščete zaposlitev? Marché Lukovica išče novega sodelavca!

Domžalec 24.11.2021
Iščete delo? Ste urejeni, odgovorni in imate veselje do dela? Vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv? Si želite novih delovnih izkušenj in vam je delo z ljudmi v veselje? Marché, poslovna enota Lukovica, ki se nahaja na avtocestnem… »

Koncert, ki je zazvenel v posebni barvitosti vokala in zvoka štirih saksofonov

Domžalec 24.11.2021
V torek, 23. novembra 2021, je v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale potekal večer samospevov z vokalom in saksofoni. Koncert, ki je potekal v organizaciji Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, Območne izpostave Domžale, je bil posvečen ob 100… »

Pismo mame, ki ji je otrok zaupal, da doživlja spolno zlorabo

Domžalec 24.11.2021
Letos smo se odločili, da kot izjavo za javnost Društva SOS telefon ob 18. novembru, Evropskem dnevu za zaščito otrok pred spolnim izkoriščanjem in spolno zlorabo, objavimo pismo mame, ki je vključena v naše programe in se je odločila podeliti… »

V Trzinu trčila tri osebna vozila

Domžalec 24.11.2021
Danes, nekaj minut čez 6.30 uro je na cesti Mengeš – Trzin v Trzinu prišlo do naleta treh osebnih vozil. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala materialna škoda. Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je… »

4. festival Kamišibaj pod slamnikom

Domžalec 24.11.2021
V tednu od 15. do 20. novembra smo praznovali Teden splošnih knjižnic. Knjižnice po vsej Sloveniji so ves teden praznovale s svojimi uporabniki na različnih dogodkih. Tudi v Knjižnici Domžale je bilo posebej praznično. Odločili smo se, da… »

Obisk japonskega veleposlanika na Občini Domžale

Domžalec 24.11.2021
Danes je na Občino Domžale obiskal japonski veleposlanik, g. Hiromichi Matsushima, spremljala ga je prva sekretarka na oddelku za kulturo dr. Sayaka Yamashita. Sprejela ju je podžupanja mag. Renata Kosec, ki jima je na kratko predstavila občino… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem