Arhiv novic 10.01.2022

Moravški župan dr. Milan Balažic sprejel podpredsednico Državnega zbora Tino Heferle

Domžalec 10.01.2022
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je danes sprejel podpredsednico Državnega zbora Tino Heferle. Na pogovoru sta sodelovala tudi podžupan Marko Kladnik in varuh pravic občanov Stanislav Ravnikar. Skupaj so izmenjali izkušnje in ocene… »

Kamniški plavalci iz mesta ob Savinji prinesli srebro in bron

Domžalec 10.01.2022
V zimskem bazenu Golovec v Celju, je v potekala prva novoletna tekma in sicer 3. Razvojni pokal in 4. celjski pokal 2022. V konkurenci devetnajstih slovenskih klubov, je nastopilo 16 plavalk in plavalcev Plavalnega kluba Calcit Kamnik pod vodstvom… »

Kronika PP Domžale: Z avtom trčil v betonsko ograjo, nato pa pobegnil. Vozilo predmet kaznivega dejanja

Domžalec 10.01.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin, poškodovanje vozila ter vlom v novogradnjo, več kršiteljem pa so zasegli manjše količine prepovedane droge. Policisti so obravnavali tudi dve prometni nesreči s pobegom, v enem primeru… »

Finančno izobraževanje v Knjižnici Domžale

Domžalec 10.01.2022
V letu 2021 smo prvič izvedli Finančno izobraževanje preko spleta (ZOOM). Narodna in univerzitetna knjižnica (NUK) od decembra 2018 sodeluje pri projektu Finančna pismenost s pomočjo splošnih knjižnic (FINLIT), ki ga sofinancira Evropska komisija… »

Lidija Bašič Jančar: “Vsak izmed nas lahko zase in za družbo naredi ogromno”

Domžalec 10.01.2022
Jezni, prestrašeni, zmedeni ter izgubljeni v kaosu, v katerem smo se nehote znašli in kjer se nam zdi, da smo nekako ostali ujeti, potihem upamo, da bomo zagledali dlan, ki nas bo rešila. Medtem pa vsak izmed nas skuša premagovati občutja in izzive… »

Skupaj zapojmo Jezusu – revija cerkvenih pevskih zborov Črnega grabna

Domžalec 10.01.2022
Božični čas poleg rojstva deteta Jezusa zaznamuje kar nekaj običajev, šeg ali navad. Med najbolj znanimi so zagotovo pesmi, še posebno Sveta noč duhovnika Josepha Mohra, ki jo je uglasbil učitelj Franz Ksaver Gruber in je prevedena v več kot 300… »

Ženski nogometni klub Radomlje v 2022 obeležuje desetletnico delovanja

Domžalec 10.01.2022
Zakorakali smo v leto 2022, v katerem bo Ženski nogometni klub Radomlje obeležil desetletnico delovanja. Predsednica kluba Andreja Leskovšek McQuarrie vsem, ki ste tako ali drugače povezani z rumenosrčnimi, namenja nekaj besed. Preberite jih v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem