Arhiv novic 11.01.2022

Razstava ročnih del društva Lipa Domžale

Domžalec 11.01.2022
V sodelovanju z mestno knjižnico Ljubljana enoto v Črnučah na Dunajski 367, smo člani društva Lipa Domžale v prostorih knjižnice pripravili razstavo izdelkov študijskih skupin: punčke Unicef, klekljanje, slikarstvo, keramika in mozaik. Razstavo… »

Judoisti novo tekmovalno sezono začeli z uspešnimi nastopi

Domžalec 11.01.2022
V nedeljo, 9. januarja 2022, so se štirje judoisti Judo kluba Komenda udeležili prvega uradnega tekmovanja v novem tekmovalnem letu. Odličen nastop z dobrimi uvrstitvami so zabeležili na Pokalu Lendave, kjer sta se Haya Veinhandl Obaid in Maj Jurca… »

Prevzem in vračilo gradiva s paketniki v krajevnih knjižnicah Knjižnice Domžale

Domžalec 11.01.2022
Ali vam nikakor ne uspe priti do knjižnice v obratovalnem času? Ne morete do nujno potrebnih knjig ali vam jih ne uspe vrniti pravočasno? Mogoče ne izpolnjujete pogoja PCT? Sedaj vam krajevne knjižnice Knjižnice Domžale – Mengeš, Moravče, Ihan… »

Gradnja regionalne kolesarske povezave je ena od aktivnosti za doseganje trajnostne mobilnosti v občini Domžale

Domžalec 11.01.2022
V občini Domžale si z izvajanjem različnih projektov prizadevamo za vzpostavitev infrastrukture, ki bo občankam in občanom omogočala trajnostno mobilnost. Eden izmed projektov je tudi gradnja regionalne kolesarske povezave občine Domžale, ki se je… »

Terme Snovik razpisujejo že 14. literarni natečaj

Domžalec 11.01.2022
V počastitev prihajajočega meseca kulture v Termah Snovik razpisujejo tradicionalni, že 14. literarni natečaj. Namen natečaja je vzpodbuditi posameznike, otroke in odrasle, da se zazrejo v svoje misli, se poigrajo z besedami in sestavijo rime, saj je… »

Pri delu z glino spoznavajo različne tehnike oblikovanja in izražajo svojo kreativnost

Domžalec 11.01.2022
Članice in člani Društva Lipa, Univerze za tretje življenjsko obdobje Domžale združeni v keramičnem krožku, ustvarjajo z glino že vrsto let. Vse navdušuje delo z glino, saj pri tem spoznavajo različne tehnike oblikovanja ter izražajo svojo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem