Najboljša zelenjavna paella

Dnevnik pred 8 dnevi  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

Nikoli ni treba, da so zelenjavne različice klasičnih jedi slabše.

Če v jed vključite pravo zelenjavo, ji dodate prave začimbe in jo pripravite na pravi način, so vse zelenjavne jedi odlične. In tako je tudi z zelenjavno različico klasične španske paelle. Klasična paella je pripravljena s piščančjim mesom, chorizo klobaso, morskimi sadeži in zelenjavo – čebulo, papriko, grahom in paradižnikom – in je ena najbolj priljubljenih španskih jedi. Ker v zelenjavni različici ni mesa in morskih sadežev, potrebujemo druge adute. Tu se super

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem