Recept: galeta z bučkami

Slovenske novice pred 5 dnevi

Sijajna rustikalna pita bo ravno prav za lahko kosilo ali večerjo.

Bučkam in čebuli na naši galeti bi lahko dodali tudi strt česen, če želimo, da bo bolj sočna, pa zelenjavo obogatimo z oljčnim oljem. Zelenjavna galeta je nadvse okusna tudi hladna. Za 4 osebe: 200 g moke 170 g masla 1 dcl hladne vode 1/4 žličke soli 2 srednje veliki bučki 2 čebuli 200 g sira feta oljčno olje sol, poper timijan, bazilika, origano, sveži peteršilj V skledo presejemo moko in sol, dobro premešamo in potresemo s hladnim maslom, narezanim na 1 cm velike

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem