Recept: poletna solata

Slovenske novice pred 8 dnevi

Piščanca in kvinojo dopolnimo s stročnicami in zelenjavo.

Ko se za pripravo obroka odločamo na hitro, izbiramo sestavine, ki ne zahtevajo dolge priprave. Idealno za priljubljene mešane solate je piščančje meso, ki je spečeno v le nekaj minutah, za krepkost dodajamo kašo, testenine ali stročnice, ki prav tako ne zahtevajo dolgega kuhanja. Lahko pa uporabimo že kuhane iz konzerve. Kvinojo lahko skuhamo prej in razdelimo na več porcij, v hladilniku jo hranimo nekaj dni. Poletne solate zabelimo le malo, tudi kis marsikdo

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem