Arhiv novic 21.09.2022

Kandidatka za županjo Domžal tudi Tadeja Savnik iz Gibanja Svoboda

Domžalec 21.09.2022
Na letošnjih lokalnih volitvah, ki bodo potekale 22. novembra, bo s svojo kandidatko za domžalsko županjo nastopilo tudi Gibanje Svoboda. Njihova kandidatka je Tadeja Savnik, ki jo je predlagal lokalni iniciativni odbor. Ker se bo čez dober mesec dni… »

Zakaj je pomembno, da otroci že v zgodnjem otroštvu začnejo preživljati čas v naravi?

Domžalec 21.09.2022
CZM Domžale lepo vabi na drugo letošnje predavanje o gozdni pedagogiki, na katerem boste lahko v praksi preizkusili nekaj metod, ki jih lahko izvajate z otroci do 12 leta starosti. Predavanje bo potekalo v torek, 4. oktobra 2022 ob 17:00 v gozdu… »

Datumi odvoza kosovnih odpadkov so že na vaših računih za komunalne storitve

Domžalec 21.09.2022
Kosovni odpadki so komunalni odpadki, ki zaradi velikosti, oblike ali teže niso primerni za zbiranje v tipiziranih posodah ali vrečkah za odpadke. Javno komunalno podjetje Prodnik kosovne odpadke odvaža dvakrat na leto, uporabniki pa jih lahko… »

31. pohod po poteh vojne za Slovenijo

Domžalec 21.09.2022
OZVVS Domžale lepo vabi pohodnike v soboto 24. septembra 2022 ob 9. uri na 31. pohod po poteh vojne za Slovenijo. Zbirno mesto bo pri Jamarskem domu na Gorjuši, ki je tudi tesno povezan z osamosvojitveno vojno. Od tam bo pohodnike pot vodila proti… »

5 razlogov za razlike v ceni implantatov

Domžalec 21.09.2022
Ste se pri pregledovanju cen zobnih implantatov spraševali zakaj so nekateri dražji drugi pa cenejši? Razlogov je veliko in v tem prispevku boste natančno izvedeli zakaj. Preberite do konca in enkrat za vselej boste vedeli na kaj vse si morate… »

Kronika PP Domžale: Vinjena kršiteljica končala v pridržanju, spletni goljuf jo je obral

Domžalec 21.09.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin koles, vlom v tovorno vozilo, poškodbo vozila, goljufijo preko spleta, prometni nesreči in prometno nesrečo s pobegom. Posredovali so na kraju kršitve javnega reda in miru, kjer je bilo… »

Putin danes odredil vojaško mobilizacijo, Rusi množično bežijo iz države

Primorska24 21.09.2022
Potem ko je ruski predsednik Vladimir Putin danes odredil delno vojaško mobilizacijo, so na spletnih straneh za prodajo letalskih kart v Rusiji zabeležili znaten porast povpraševanja. Cene vstopnic za lete izven Rusije so po Putinovem oznanilu hitro… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem