Marmelada, čips in krhlji iz kozjanskih jabolk

Kozjansko pred 27 dnevi

Priprava hrane za zimski čas je strateško pomembna veščina, če pa je to opravilo okusno in zabavno, še toliko bolje.

Piko na i predstavlja, če sestavine prihajajo iz domačega okolja. Točno to je uspelo šestošolcem Osnovne šole Lesično, ki so pri pouku gospodinjstva skuhali marmelado, katere glavna sestavina so bila kozjanska jabolka. Poleg okusnega namaza so pripravili še jabolčni čips in jabolčne krhlje. Polovico krhljev so namočili v temno čokolado ter tako dobili zelo okusen in zdrav prigrizek. Njihove dobrote so lahko sredi oktobra poskusili tudi obiskovalci na prireditvi

Kozjansko »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem