Pirini ravioli s tartufi v omaki z gobami in grahom

Dnevnik pred 18 dnevi  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

Ta okusov polna kremasta pojedina, sestavljena z omako s jurčki, porom in grahom ter polnjenimi testeninami je nadvse razkošna jesenska jed.

Pripravite si jo za posebne priložnosti ali pa občasno kar na čisto običajen dan. Kadar koli si jo že pripravite, pripravite se na kulinarično poslastico. Ni bolj jesenske sestavine od gob. Ker je letos letina odlična je edino primerno, da jo počastimo še z enim receptom z gobami. Tokrat sem uporabila jurčke, ki so pravi carji med gobami. Ker so bili del večjega nakupa in so bili takoj po nakupu zamrznjeni, sem seveda uporabila kar zamrznjene. Ker se ob kuhanju

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem