Bedra v pečici s krompirjem in zelenjavo

RTV Slovenija pred 17 dnevi  |  D. S., recept Lojzeta Čopa

Sestavine: 2 kosa piščančjih beder, 4 krompirji, 1 paprika, 1 jabolko, 1 čebula, 5 strokov česna, rožmarin, maslo, sol in poper, paprika v prahu.

Bedra dobro natremo s soljo, poprom in mleto papriko. Malo masla odrežemo in ga potisnemo pod kožo samih beder. Zelenjavo narežemo v posodo, jo začinimo in dodamo rožmarin. Vse skupaj stresemo na pladenj in pečemo približno 40 minut na 200 °C.

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem