Natakar, odojek in pepelnik

Delo pred 12 dnevi

Krompirjeve počitnice smo preživeli na sredozemskem otoku. Pričakalo nas je 25 stopinj Celzija in kristalno čista voda, ki je imela tri stopinje manj.

Kopali smo se, si ogledovali znamenitosti in se nasploh počutili zelo svetovljansko, čeprav vsi štirje spravimo skupaj morda 20 italijanskih besed. Zadnja dva dneva smo preživeli v največjem mestu Cagliari s 170.000 prebivalci in seveda smo, kozmopoliti na kvadrat, že prvi dan večerjali v tipični turistični pasti, ki je ponujala avtentične okuse Sardinije, med katerimi je glavna specialiteta odojek. Bili smo utrujeni od celodnevnega pohajkovanja, a srečni. Zrak je

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem