V pečici pečena buča z jelenovim filejem v ovoju bučnih semen

RTV Slovenija pred 12 dnevi  |  Oddaja Dobro jutro

Sestavine (za bučo): ½ kg hokaido buče, timijan, sol in poper, olivno olje, maslo. Bučo razpolovimo, odstranimo semena in jo narežemo na krhlje, po želji jo lahko tudi olupimo in narežemo na krhlje.

Sestavine (za bučo): ½ kg hokaido buče, timijan, sol in poper, olivno olje, maslo. Bučo razpolovimo, odstranimo semena in jo narežemo na krhlje, po želji jo lahko tudi olupimo in narežemo na krhlje. Bučo začinimo in jo pokapamo z olivnim oljem, na pekač položimo peki papir, nanj dodamo bučo in pečemo v pečici na 200° Celzija 15–20 minut. Za jelenov file: 50 dag jelenovega fileja, sol in poper, rožmarin, 10 dag ostre moke, 15 dag zmletih bučnih semen, 2 jajci. Meso

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem