Ribniške jedi v štirih menijih (FOTO)

Slovenske novice pred 8 dnevi

Za vsak letni čas pripravili svoj pogrinjek. Lokalno obarvan jedilnik nameravajo vnesti tudi v šole.

Vse bližje smo, ko bodo lahko v gostilnah, turističnih in nastanitvenih objektih ter tudi ob priložnostnih dogodkih stregli gastronomske okuse, ki so nastali v sklopu projekta Obedi in obredi. V pričakovanju Tradicionalne ribniške jedi so namreč preoblikovane tako, da so prilagojene novim okusom uporabnikov, prepoznavne kot turistični produkt, imenovan Ribniški meni. Slednjega so projektni partnerji, Zavod Coknpok, Rokodelski center Ribnica in RikoInvest,

Preberite še

Hruške z briejem in meto

RTV Slovenija pred dvema urama

Kako ostri so kuhinjski noži?

Svet24 pred 1 dnevom

Švedinje zmagujejo na Finskem

Delo pred 1 dnevom

Pod pričakovanji in željami

Delo pred 2 dnevoma

Izognite se vnetjem v telesu

Svet24 pred 2 dnevoma

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem