Arhiv novic 21.11.2022

Žiga Klarić ponovno na stopničkah

Domžalec 21.11.2022
Kamničan Žiga Klarič, član Judo kluba Komenda je tekmovalec o katerem boste še veliko slišali. Ima svoj cilj in vizijo, za kar trenira in se udeležuje vseh priprav in dodatnih borbenih treningov. Sedaj je nastopil njegov čas in vedno večkrat ga… »

Zimski vrt – vse, kar vas zanima!

Domžalec 21.11.2022
Zimski vrt je dodatek k hiši, ki je zasnovan tako, da v njem lahko uživamo, občudujemo okolico in se naužijemo veliko svetlobe. Ljudje se zanje odločajo vse pogosteje, saj imajo številne prednosti – vendar le, če je njihova zasnova pravilna. Ali… »

Pri svetem Martinu v Dobu gostili dekanijsko revijo otroških pevskih zborov

Domžalec 21.11.2022
Cerkveno zborovsko petje ni samo hobi in prijetno druženje v skupnosti, je tudi edinstven način, kako otroka prek glasbe približati do domače katoliške skupnosti in ga neposredno včlaniti v dogajanje v njej. Zbor uči sodelovanja in discipline… »

Svetovni dan pozdrava

Domžalec 21.11.2022
21. novembra po vsem svetu obeležujemo svetovni dan pozdrava. Na ta dan se vsako leto spomnimo, kako pomemben je pozdrav. Je del osnovne kulture in prav na ta dan imamo lepo priložnost, da nekomu s pozdravom polepšamo dan. S tem bomo prispevali tudi k… »

Še 500 starejših voznikov na Osvežitveno vožnjo

Domžalec 21.11.2022
V Sloveniji je že več kot vsak peti voznik starejši od 60 let, zato je veliko tudi izzivov, ki jih prinaša vožnja v zrelejših letih. Za ohranjanje vozniške kondicije sta potrebna trening in osvežitev znanja. Zavarovalnica Triglav je tako letos v… »

Kronika PP Domžale: Preko spleta opravil nakup, vendar plačanega artikla ni prejel

Domžalec 21.11.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali vloma v stanovanjski hiši, tovorno vozilo, kaznivo dejanje goljufije, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je oškodovanec preko spleta opravil nakup, artikla pa ni prejel. Obveščeni so bili o nasilju v… »

Pogovorna postaja: Iz zakladnice kitajskih mitov

Domžalec 21.11.2022
Slovenski knjižni sejem 2022 odpira vrata in založba Miš lepo vabi v torek, 22. novembra 2022 ob 17. uri na predstavitev knjige z naslovom Kitajski miti in legende, ki bo potekala v pogovoru s številnimi gosti. Knjiga bo izšla s podporo Konfucijevega… »

Novi predstavitveni turistični film občine Moravče

Domžalec 21.11.2022
Občina Moravče, ki leži na obronku gorenjske regije, se ponaša z raznoliko kulturno ponudbo in kulinariko, bogato zgodovino in prečudovitimi naravnimi danostmi. Čeprav morda turizem še ni razvit v taki meri kot bi si želeli, je župan dr. Milan… »

Mag. Renata Kosec, nova županja Domžal: “Občanke in občani ste odločili, hvala vam!”

Domžalec 21.11.2022
Kot smo poročali na našem portalu včeraj, je na lokalnih volitvah v občini Domžale z nekaj manj kot 56% glasov slavila mag. Renata Kosec in njena Lista Renate Kosec (LRK), ki je prejela kar 13 mandatov v občinskem svetu. V poznem nedeljskem večeru… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem