Arhiv novic 19.01.2023

Alec Baldwin in orožarka obtožena uboja direktorice fotografije Halyne Hutchins

RTV Slovenija 19.01.2023
Tožilci so danes sporočili odločitev v primeru smrti direktorice fotografije filma Rust Halyne Hutchins. Tako ameriški igralec Alec Baldwin kot tudi Hannah Gutierrez-Reed, ki je bila zadolžena za orožje, sta bila obtožena nenaklepnega uboja. Leta… »

K Pirc Musarjevi tudi Janša in Godčeva

SiolNET 19.01.2023
Predsednica Slovenije Nataša Pirc Musar se bo srečala s predsednikom SDS Janšo in vodjo poslanske skupine Jelko Godec ter s predsednikom NSi Matejem Toninom in vodjo poslanske skupine Janezom Ciglerjem Kraljem. Predsednica Republike Slovenije danes… »

ANAMARIJA LAMPIČ KONČALA NA PETEM MESTU: "Svoje načrte za to sezono sem že čisto presegla"

Regional 19.01.2023
Italijanka Dorothea Wierer je zmagovalka sprinterske preizkušnje svetovnega pokala za biatlonke v italijanski Anterselvi. Najboljša Slovenka je bila Anamarija Lampič, ki je z dvema zgrešenima streloma končala na petem mestu, zaostala je 18,4 sekunde… »

Luka ima novo vozilo, navijači pravijo, da gre za tank

Zurnal24 19.01.2023
Luka Dončić ima novega jeklenega konjička. No, pravzaprav konja. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se je na dvoboj z Atlanto, domači Dallas je izgubil s 122:130, pripeljal v prav posebnem vozilu. Mnogi ljubitelji košarke so ga na… »

Škandal v policiji: poročena pohotna policistka obdelala šest kolegov (FOTO)

Slovenske novice 19.01.2023
Od oralnega seksa, izmenjave fotografij do seksa v troje. Majhno policijsko postajo v Tennesseeju so pretresle obtožbe o hudem spolnem škandalu. Poročena policistka je imela burne afere s kar šestimi kolegi, med njenimi grehi so tudi tudi nedovoljena… »

SDS: “Predsednik vlade je govoril o širokem konsenzu, pri tem pa ponovno ni omenjal opozicije”

Nova 24TV 19.01.2023
Vodja poslanske skupine Jelka Godec je prejšnji teden predstavila zahtevo za sklic izredne seje DZ na temo razmer v zdravstvu (Foto: STA) Glede na poročanje medijev, da imata Vlada in Ministrstvo za zdravje zdaj “poskenirano” stanje, v stranki SDS… »

Če Dallas igra tako, mu ne pomagajo niti Luka, Kareem ali LeBron

Delo 19.01.2023
Košarkarji ekipe Atlanta Hawks so v košarkarski ligi NBA na gostovanju s 130:122 premagali Dallas Mavericks kljub 30 točkam in 8 asistencam Luke Dončića. To je bil že tretji zaporedni poraz in šesti na zadnjih osmih tekmah za Dallas Mavericks, ki… »

NPU naj bi ovadil tudi Jankovićevega sina

Slovenske novice 19.01.2023
Več kazenskih ovadb zaradi suma protipravne pridobitve 1,6 milijona evrov iz podjetja pred stečajem. Nacionalni preiskovalni urad je konec decembra zoper osem fizičnih oseb in deset pravnih oseb z območja Policijske uprave Ljubljana podal kazenske… »

Slovenski glasbenik žaluje, umrla mu je mama

Necenzurirano 19.01.2023
"Draga moja mami … ne najdem besed, toliko lepih spominov, nasmehov in ljubečih objemov. Vem, da si z mano in hvala za vso ljubezen ki mi jo daješ." Slovenski glasbenik Tilen Lotrič je danes sporočil, da se je poslovila njegova mama. Takole je… »

Srbski prostovoljci v Ukrajini, v Srbiji ovadba proti Wagnerju

24ur 19.01.2023
Del srbske javnosti je razburil posnetek srbskih prostovoljcev v Ukrajini, ki v boj na ruski strani vabijo srbske državljane. Proukrajinski aktivisti so vložili kazensko ovadbo proti skupini Wagner in njenim podpornikom, tudi ruskemu veleposlaniku v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem