Arhiv novic 19.01.2023

Xi zaskrbljen zaradi širjenja novega koronavirusa na podeželju

Delo 19.01.2023
Poudaril je pomen odprave pomanjkljivosti pri preprečevanju in obvladovanju epidemij na podeželju. V času novega leta se mnogi odpravijo domov na podeželje. Kitajski voditelj Xi Jinping je v sredo v luči prihajajočega praznovanja kitajskega oziroma… »

Nora tekma v Riadu! Ronaldo zabil dva, Messi enega, PSG zmagal s 5:4. #video

SiolNET 19.01.2023
Spektakularna ekshibicijska tekma v Savdski Arabiji med selekcijo najboljših igralcev domačih klubov Al Nassr in Al Hilal (Zvezde Riada XI) ter zvezdniško zasedbo PSG je navdušila. Več kot 60 tisoč gledalcev je videlo kar devet zadetkov. Prvič po… »

Eva Kaili ostaja v priporu

Delo 19.01.2023
Tožilstvo je prepričano, da v njenem primeru obstaja tako tveganje za beg, za dogovarjanje s tretjimi osebami kot tveganje za uničevanje dokazov. Korupcije osumljena grška evropska poslanka in nekdanja podpredsednica Evropskega parlamenta Eva Kaili… »

Sommer pri Bayernu do poletja 2025

Delo 19.01.2023
Vratar švicarske nogometne reprezentance uradno postal član münchenskega kluba. Švicarski reprezentančni vratar Yann Sommer je danes tudi uradno postal član nemškega prvaka Bayerna. Potem ko so nemški mediji že v sredo poročali o tem, da se je… »

Trump bi se rad vrnil na facebook

Primorske 19.01.2023
Bivši predsednik ZDA Donald Trump je preko svojih odvetnikov zahteval, naj ga nemudoma vrnejo na družbeno omrežje facebook, kjer so mu blokirali račun zaradi napada njegovih privržencev na kongres januarja 2021. Pismo so poslali direktorju… »

Brez zmagovalca na obračunu vodilnih ekip poljske in slovenske lige

Delo 19.01.2023
Nogometaši Olimpije so na uvodni pripravljalni tekmi v turškem Beleku remizirali z Rakowom (3:3), ki podobno kot zmaji premočno vodi v domačem prvenstvu. Olimpija, ki ima v 1. SNL pred spomladanskim delom prvenstva 13 točk prednosti pred Koprom, se… »

Skupni prihodki najboljših klubov nazaj na predkoronski ravni

24ur 19.01.2023
Vrnitev navijačev na stadione je prihodke evropske nogometne klubske elite vrnila na raven pred koronskim obdobjem. Po podatkih revizijsko-svetovalne družbe Deloitte je 20 največjih klubov v sezoni 2021/22 ustvarilo skupne prihodke v višini 9,2… »

Nova menjava na čelu UE Ljubljana: vajeti začasno prevzema Andreja Erjavec

RTV Slovenija 19.01.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je s prihodnjim tednom imenovala novo vršilko dolžnosti načelnika upravne enote Ljubljana. Natašo Trček, ki je bila na tem položaju od septembra, bo zamenjala Andreja Erjavec. Z ministrstva so… »

Z glasnim izpuhom motil občane in prejel globo 400 evrov

Zurnal24 19.01.2023
Celjski policisti ustavili voznika začetnika, ki je z glasnim izpušnim sistemom motil občane. Globa? 400 evrov. Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da so tamkajšnji policisti v teh dneh ustavili voznika začetnika, ki je imel na vozilu… »

Nov stampedo pred stadionom: Smrtna žrtev pred finalom zalivskega pokala

24ur 19.01.2023
Ena oseba je izgubila življenje, več deset pa je bilo ranjenih, potem ko je pred nogometnim stadionom v Basri v Iraku nekaj ur pred finalom zalivskega pokala med Irakom in Omanom izbruhnil stampedo. Na tisoče navijačev brez vstopnic se je že od zore… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem