Arhiv novic 19.01.2023

Digitalni oglasi: Google in Meta izgubljata prevlado

Finance.si 19.01.2023
Delež oglasnih prihodkov Mete in Alphabeta prvič po letu 2015 upadel pod 50 odstotkov. Alphabet in Meta Platforms sta več kot pol desetletja vladala digitalnemu oglasnemu trgu, stroju za denar, ki financira sodobno medmrežje. Leto za letom sta pobrala… »

Ukrepi vlade za dostopnost do zdravstva: dodatno nagrajevanje, dodatek za specializacijo ...

24ur 19.01.2023
Vlada je v odgovoru stranki SDS naštela nekaj ključnih ukrepov za dostopnost do zdravstvenih storitev. Med njimi sta denimo dodatek za izbiro specializacije iz družinske medicine in da se mora zdravnik specialist po končani specializaciji za najmanj… »

Hugh Jackman: Zavedam se, da sem včasih prezaposlen sam s sabo

24ur 19.01.2023
Avstralski igralec je lani zaigral v drami Sin, o vlogi pa je nedavno spregovoril v večerni pogovorni oddaji. Voditelju Stephenu Colbertu je povedal, da ga je vloga v filmu spremenila kot starša, saj sedaj s svojim dvema otrokoma več komunicira in je… »

Materla desetletje pozneje znova uspešnejši od Grovea

24ur 19.01.2023
Ena najmočnejših organizacij mešanih borilnih veščin v Evropi – KSW – je v soboto otvorila borilno leto 2023. A čeprav sta srednja in velterska kategorija še naprej prazni, bomo morali na novega prvaka še počakati. Za začetek leta je namreč… »

ZZZS Golobu: Dajte nam več pooblastil, za rudarjenje po naših podatkih pa si priskrbite pravno podlago

Finance.si 19.01.2023
To je odziv direktorice zdravstvene blagajne Tatjane Mlakar na očitke premiera, da je največja težava zdravstva ZZZS in da se bo reforma začela prav pri njem… »

Razkrivamo ekskluzivno modno sodelovanje Nama X Snyr by Susnyara

24ur 19.01.2023
V Nami so letos sledili svetovnemu trendu modnih povezovanj in v sodelovanju z znamko SNYR by Susnyara ustvarili ekskluzivno trajnostno vrečko. Modna sodelovanja med različnimi blagovnimi znamki v svetu niso več novost. Ko je H & M leta 2004 prvič… »

Ljubljana 2023: katera inšpekcija dovoli popolno zaporo ceste in sedem mesecev neprevozen obvoz

Finance.si 19.01.2023
Mestna občina Ljubljana v Sostrem – poleg vseh drugih ovir in gradbišč – dela še dobrih 600 metrov kanalizacije. Za to bodo potrebovali sedem mesecev, kar pomeni, da so si »vzeli« po sto metrov na mesec. Gradbišče zahteva popolno zaporo… »

Sončne elektrarne: Na tem območju so zavrnili najmanj soglasij

Zurnal24 19.01.2023
Zanimanje za postavitev samooskrbne sončne elektrarne ne pojenja. Lani smo podrli vse rekorde. Zadnje poročilo SODO o številu izdanih soglasij in priključitev samooskrbnih sončnih elektrarn, ki zajema leto 2022, potrjuje veliko zanimanje za naložbe… »

Ta znana radijska voditeljica je ravnokar postala mamica

Necenzurirano 19.01.2023
Šele nedavno se je izvedelo, da bo glasbena urednica in voditeljica na Radiu Aktual Anita Gošte postala mamica. Svoje nosečnosti ni obešala na veliki zvon, se je pa novice, da bo postala mama, zelo razveselila. Za našo medijsko hišo je v enem od… »

DVORANA BURJA BO OBNOVLJENA IN ENERGETSKO SANIRANA: Naložba vredna 2 milijona evrov

Regional 19.01.2023
Mestna občina Koper je naredila prve korake k energetski sanaciji in obnovi športne dvorane Burja na Škofijah. S podpisom pogodbe z izbranim izvajalcem gradbenih del se bodo začela pripravljalna dela, sanacijo in obnovo pa bodo delavci začeli v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem