Šport arhiv novic 19.01.2023

Slovenski košarkarji s Španci in Američani na spektaklu v Malagi

Delo 19.01.2023
Španska košarkarska zveza je potrdila, da bo v Malagi med 11. in 13. avgustom v luči proslave 100. obletnice zveze gostovala tudi slovenska reprezentanca. V športni palači Joseja Martina Carpene v Malagi, španski mediji so nekaj časa omenjali celo… »

Ažnoh osvojil naslov svetovnega prvaka

Slovenske novice 19.01.2023
Rok Ažnoh je tretji slovenski moški tekmovalec, ki je osvojil naslov svetovnega prvaka. Mladinsko svetovno prvenstvo v St. Antonu se je za Slovence začelo fantastično. Rok Ažnoh je namreč v prvi disciplini, smuku, postal svetovni mladinski prvak… »

City na krilih sijajnega Mahreza od 0:2 do 4:2

RTV Slovenija 19.01.2023
Nogometaši Manchester Cityja so na preloženi tekmi 7. kroga Premier lige ob odmoru zaostajali proti Tottenhamu z 0:2, v drugem polčasu pa so z imenitno predstavo napolnili mrežo gostov in osvojili vse tri točke (4:2). Pep Guardiola je v sredo… »

Celjski klub podpisal pogodbo s perspektivno Ano Nušo Anžič

Celje.info 19.01.2023
ŽKK Cinkarna Celje je s košarkarico Ano Nušo Anžič, ki je 20. decembra 2022 postala polnoletna, podpisal dolgoročno pogodbo. Ana Nuša Anžič je bila v dresu Celja v zadnjih treh sezonah trikrat članska državna in pokalna prvakinja Slovenije ter… »

V Dobovec prihaja okrepitev iz Kolumbije

Kozjansko 19.01.2023
Kolumbijec Felipe Echavarria Echeverri – El Churro, je prva letošnja igralska okrepitev črno-belih. Postopek registracije je že stekel, 30-letni igralec pa ima zaenkrat še reprezentančne obveznosti, tako da bo v Slovenijo pripotoval v začetku… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem