Arhiv novic 20.01.2023

Novinar, ki je zatresel balkanske medije: Javnost mora izvedeti, kam je šlo 90 milijonov denarja Gen-I

Nova 24TV 20.01.2023
Novinar Luka Perš (Foto: Polona Avanzo) Golobova finančna afera je postala mednarodno prepoznavna, ko so že pred lanskimi parlamentarnimi volitvami o njej pisali tudi srbski mediji, ki so razkrili, da je kosovski veleposlanik na Hrvaškem z računa… »

Roglič v Parizu strastno navijal za Dragića

Slovenske novice 20.01.2023
Primož Roglič je izkoristil obisk lige NBA v Evropi. Izkazal se je za strastnega navijača Chicago Bullsov in Gorana Dragića. Spektakel se je zgodil v dvorani Accor v Parizu, na polnih tribunah je bilo nekaj zvezdniških imen, med katerimi je najbolj… »

Znani obraz zapušča Svet na Kanalu A: njena nova pot je povsem drugačna

Slovenske novice 20.01.2023
Tjaša Petrič Cvet se je poslovila od novinarskega mikrofona. »Danes se je uradno začela. Moja nova pot. Teče že 4. leto, odkar sem se vam prvič predstavila tukaj z mojim delom, ampak nikoli pa nisem zares predstavila sebe. To sem jaz. Tjaša… »

Med ukrajinskimi begunci na Debelem rtiču: “Morje je naš najboljši terapevt”

Primorske 20.01.2023
Počitniški bungalovi na Debelem rtiču, dolga leta prazni in zaprašeni, so od lanskega leta polni življenja. V njih si svojo prihodnost daleč od vojne tkejo begunci iz Ukrajine, mame in otroci, tete in babice ter tudi nekaj očetov. Čeprav upanje… »

Poznate jo iz serije Dva moža in pol, posteljo ji greje 32 let mlajša ljubimka

Slovenske novice 20.01.2023
Njene romance mnogi ne razumejo. Ameriška igralka Holland Taylor je navdušile vse v seriji Dva moža in pol, v zasebnem življenju pa je osvojila srce svoje partnerice in kolegice Sarah Paulson, ki je od nje mlajša 32 let. 80-letna Holland in 48-letna… »

Nekdanji minister Hojs: Ukinitev avtocestne policije je prispevala k temu, da je več smrtnih žrtev

Nova 24TV 20.01.2023
Nekdanji minister za notranje zadeve Aleš Hojs (Foto: Polona Avanzo) “Ko Golobova vlada populistično ukine avtocestno policijo in dobimo tole strašljivo povečanje smrti. Nesporno je ukinitev eden od neposrednih vzrokov. Odgovornost?” je v zvezi z… »

Na harvardski medicinski šoli nov predmet: Zdravstveno varstvo LGBTQIA+ dojenčkov

Nova 24TV 20.01.2023
Foto: Wikimedijina zbirka Harvardska medicinska šola ponuja predmet o zdravstvenem varstvu LGBTQIA+ “dojenčkov” z učnim načrtom, ki ponuja lekcije na področjih, kot so porodništvo, pediatrija in plastična kirurgija. Študenti medicine na… »

Šokantna slovenska različica filma Boter

Nova 24TV 20.01.2023
Odgovorni urednik Demokracije Metod Berlec (Foto: Demokracija) Prejšnji ponedeljek popoldne se je v vladnih prostorih odvila tiskovna konferenca, ki je spominjala na prizore iz kultnega ameriškega filma Boter (The Godfather, 1972), ki je nastal na… »

Zaradi te voznice tramvaja trobi ves Zagreb

Nova 24TV 20.01.2023
Iva Pandžić (Foto: Facebook/Instagram) Zagrebška voznica tramvaja se je znašla v središču pozornosti na Hrvaškem, v Srbiji in pa v Bosni in Hercegovini. Razlog za to je njen atraktiven izgled, zaradi katerega številni Zagrebčani hupajo za njo. Ko… »

Mlad celjski hitrostni drsalec nabiral izkušnje na članskem evropskem prvenstvu

Celje.info 20.01.2023
Prejšnji konec tedna je na Poljskem, v Gdansku, potekalo evropsko člansko prvenstvo v hitrostnem drsanju na kratke proge. Prvenstva se je s svojim trenerjem Martinom Kolencem udeležil tudi član Drsalnega kluba Celje – sekcije za hitrostno drsanje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem