Arhiv novic 20.01.2023

Astrologinja Lenka: Prihajajo spremembe

Slovenske novice 20.01.2023
Vsak od nas ima vodnarja nekje v horoskopu in vsak bo na tem področju doživel spremembe, odvisno je le od tega, koliko jih je pripravljen sprejeti in spremeniti. Luna je v znamenju kozoroga, že zatopljena v svoje obveznosti in poglede v preteklost. Že… »

SDS se pridružuje protestom! Vlado poziva, da to protislovensko odločitev nemudoma prekliče

Nova 24TV 20.01.2023
Premier Robert Golob. Vir: STA Stranka SDS se pridružuje protestom proti ukinitvi Muzeja Slovenske osamosvojitve in trdi, da vladna odločitev o ukinitvi muzeja kaže, “kako podcenjujoč in zavržen pogled na ključno obdobje nastanka naše samostojne… »

Komu lahko rečemo, da je debel?

Slovenske novice 20.01.2023
Paradoks debelosti: Kdo je pravzaprav debel? Vsi vemo, kako se s številkami opredeli debelost. Previsok indeks telesne mase ali ITM. Generacije debelih prihajajo v obdobje staranja z vsemi odvečnimi kilogrami, ki so si jih nabrali v življenju, in… »

Nekdanjemu ponosu danes grozi propad

Zurnal24 20.01.2023
V ponedeljek, 16. januarja 2023, se je iztekel rok za prijavo na javno zbiranje ponudb za najem hotela na Celjski koči. Do izteka roka družba ZPO Celje ni prejela nobene ponudbe. Kaj sledi? Če bi v zameno za tri tisočake dobil v najem kočo, ki se… »

Elon Musk in BiH: Tesla s proizvodnjo tudi na Zahodni Balkan

SiolNET 20.01.2023
Pass, tovarna za proizvodnjo avtomobilskih cevi iz Bosne in Hercegovine, bo proizvajal dele za avtomobile ameriške družbe Tesla, poroča sarajevski portal Klix. Pogajanja s Teslo še potekajo, a je njen prihod v BiH skoraj stoodstoten, so sporočili iz… »

ZGODOVINSKO LETO ZA LUKO KOPER: Koprsko pristanišče z rekordnimi rezultati v letu 2022

Regional 20.01.2023
Luka Koper je v lanskem letu dosegala izjemne rezultate, beležila je številne rekorde. Rast prometa so kljub zahtevnim razmeram zabeležili v vseh blagovnih skupinah, skupni ladijski pretovor je dosegel 23,3 milijona ton blaga, kar je 12 odstotkov več… »

To je Fajonova v Davosu povedala o Sloveniji

SiolNET 20.01.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon se je od torka mudila na Svetovnem gospodarskem forumu, kjer je sodelovala v razpravah, v luči iskanja podpore za kandidaturo Slovenije za članico VS ZN pa opravila številna dvostranska srečanja. Slovenijo je predstavila… »

Z najtežjo dirko se začenja nova sezona relija

24ur 20.01.2023
Nova sezona reli svetovnega prvenstva se začenja spektakularno kot običajno z enim najtežjih in najlegendarnejših cestnih relijev – Monte Carlom. O tej dirki in o dogajanju na svetovni in domači reli "sceni", pa seveda o dirkačih, njihovih… »

Da jim ni nerodno pred nezdravljenimi bolniki

Delo 20.01.2023
Vprašanje je, ali želi politika konkretno odgovornost ZZZS do svojih zavarovancev, saj bi to začelo podirati tudi domine politične odgovornosti odločevalcev. Za »novico«, da je sistemska (ne)organiziranost ZZZS ključna za stagnacijo našega… »

V Avstraliji našli največjo krastačo: "Bila je kot žoga z nogami."

RTV Slovenija 20.01.2023
Avstralski okoljski rangerji so v deževnem gozdu v Queenslandu našli velikansko krastačo, ki je tehtala kar 2,7 kilograma. "Toadzilla" je bila kar šestkrat večja od povprečne krastače in se spogleduje z novim Guinnessovim rekordom. Okoljska… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem