Arhiv novic 20.01.2023

Lepa afna: Počutim se kot superjunakinja!

Slovenske novice 20.01.2023
Odšteva dneve do poroda. Vplivnica in podjetnica Lea Filipovič, ki jo poznamo tudi kot Lepo afno, je zadovoljna in srečna nosečnica. Te dni odšteva dneve do trenutka, ko bo v naročje stisnila svojo prvorojenko, in pravi, da se med prvi nosečnostjo… »

Na koalicijskem vrhu o zdravstveni reformi

Gorenjski glas 20.01.2023
Dogovor o zavezi glede zdravstvene reforme V sredo je v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju potekal tretji koalicijski vrh, na katerem so ministri in poslanci vladajoče koalicije razpravljali o razmerah v zdravstvu. Po koncu vrha je predsednik vlade… »

Minister Mesec za manj administrativnih opravil socialnih delavcev

Dnevnik 20.01.2023
Socialne delavce je treba razbremeniti administracije in izračunavanj, ali je nekdo, ki išče pomoč, do nje upravičen in v kakšni višini, s čimer se trenutno ukvarja večino delovnega dne, je ob odprtju novih prostorov ormoškega centra za socialno… »

Želijo naravi prijazne ukrepe

Gorenjski glas 20.01.2023
Minuli torek je civilna iniciativa Varuhi Sore v škofjeloškem Sokolskem domu pripravila okroglo mizo, na njej pa so govorili o pomenu reke in o tem, kako načrtovane protipoplavne ukrepe narediti kar najbolj sonaravne. Pripravili so tudi peticijo in jo… »

Brodnjak: Smo družba reliktnih pravic. Švicarji trdo delajo, mi bi pa imeli.

SiolNET 20.01.2023
"Mi smo pa družba reliktnih pravic. Švicarji trdo in odgovorno delajo, mi bi pa imeli. V tem je velika razlika. Ko se bomo kolektivno odločili, da bomo trdo in odgovorno delali, ter se začeli zavedati, da smo odvisni od tega, kar ustvarimo, potem bomo… »

Dr. Fig z dobrodelno noto

Gorenjski glas 20.01.2023
Jutri bo v kranjskem bazenu 24. tekmovanje Boštjanov Dr. Fig. Kranj – Boštjanov Dr. Fig je velik mednarodni plavalni dogodek za najmlajše plavalce (do 14 leta starosti). Dopoldan bodo predtekmovanja (začetek ob 8.30), popoldan pa finalni nastopi. Ob… »

Znova Zimski koncert

Gorenjski glas 20.01.2023
Cerklje – Po nekaj letih Osnovna šola Davorina Jenka Cerklje skupaj s podružnico Zalog organizira Zimski koncert z nastopi učencev, ki obiskujejo pevsko pripravnico, prepevajo v otroškem in mladinskem pevskem zboru, vadijo plesne korake v folklorni… »

Tedenski horoskop

Gorenjski glas 20.01.2023
Oven (21. 3.–21. 4.) Zdelo se vam bo, da si ne zaslužite pohvale in priznanja, ki ju boste v kratkem deležni predvsem na poslovnem področju. Vprašajte se, zakaj in čemu je tako in ali ni mogoče samo vaš ego tisti, ki vam narekuje stanje duha. Bik… »

Od sobote smučanje tudi na Cerknem

Dnevnik 20.01.2023
Novozapadlega snega so se razveselili tudi na Cerknem. Smučarski Center Cerkno, ponosni nosilec naziva Naj smučišče v Sloveniji, bo jutri, v soboto, 21. januarja, pognal naprave na priljubljenem družinskem smučišču, ki se ponaša z 18 kilometri… »

[Video] Izjava dneva: “Kje je župan, kje je premier? Ko je rabil naš glas, smo se odzvali, kje pa je danes?”

Nova 24TV 20.01.2023
Foto: zajem zaslona Pop TV “Imam en radiator prižgan na trojki. To je mafija živa! Kje je župan, kje je premier? Ko je rabil naš glas, smo se odzvali, kje pa je danes,” je bil kritičen eden od Trboveljčanov. Zaradi vedno višjih položnic ljudem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem