Arhiv novic 20.01.2023

Zaradi domnevnih povezav s paravojsko Wagner ovadena srbski vodja obveščevalcev in ruski veleposlanik

Nova 24TV 20.01.2023
Direktor srbske varnostno-obveščevalne agencije Bia Aleksandar Vulin in ruski veleposlanik v Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko (Foto: Wikipedia/Printscreen YouTube) Direktor srbske varnostno-obveščevalne agencije Bia Aleksandar Vulin, ruski… »

Vučić: Srbija ni več navdušena nad članstvom v EU

Zurnal24 20.01.2023
Srbija ni več tako navdušena nad članstvom v Evropski uniji, je v Davosu v četrtek po poročanju bruseljskega portala Politico dejal srbski predsednik Aleksandar Vučić. "Nismo tako navdušeni, kot smo bili včasih, na nek način pa tudi Evropska… »

Zvečer zagorelo v stanovanjskem bloku, dve osebi odpeljal rešilec

Slovenske novice 20.01.2023
Požar je izbruhnil malo pred 22. uro. V četrtek ob 21.41 je v bloku na Betnavski cesti v Mariboru zagorelo v stanovanju, poroča uprava za zaščito in reševanje. Gasilci GB Maribor in PGD Studenci so požar pogasili, prezračili prostore in z… »

Janša razkril, o čem sta se na štiri oči pogovarjala z Golobom: je premier prelomil obljubo?

Slovenske novice 20.01.2023
Prvak SDS je po dolgem času stopil pred kamere. V sinočnjih Odmevih je po dolgem času pred kamere stopil nekdanji premier in vodja SDS Janez Janša. Pogovor z voditeljem Luko Svetino je tekel o zdravstveni reformi, ki jo pripravlja vlada Roberta… »

Dallas napolnil mrežo kraljev

SiolNET 20.01.2023
V severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL so hokejisti Los Angeles Kings drugič zapovrstjo izgubili doma. Po New Jerseyju jih je ugnal še Dallas, prepričljivo, s 4:0. Že po prvi tretjini so kralji Anžeta Kopitarja zaostajali z 0:3, četrti… »

Učenci iz Osnovne šole Mengeš uspešni na tekmovanju iz ekoznanja

Domžalec 20.01.2023
Ekokviz je vseslovensko tekmovanje osnovnošolcev v ekoznanju, ki ga pripravlja Ekošola v sodelovanju s Telekomom Slovenije. Letošnje šolsko tekmovanje je za osnovnošolce potekalo 12. januarja 2023, medtem, ko so se srednješolci pomerili že decembra… »

30 let zapora za umor matere in poskus umora očeta

Celje.info 20.01.2023
Sodni senat celjskega okrožnega sodišča je včeraj izrekel kazen Gregorju Ducmanu iz Zaloga pri Šempetru v Savinjski dolini, ki je marca 2021 dvignil roko na svoja starša. Po poročanju portala 24ur je senat Ducmana za umor matere, ki jo je v spečem… »

DZ: Odbor za finance tokrat zavrnil predlog novele o Fursu, za glasovalo le sedem poslancev Svobode

RTV Slovenija 20.01.2023
Odbor DZ za finance tokrat ni podprl novele zakona o finančni upravi, na katero je državni svet izglasoval odložilni veto. Za vnovično potrditev bi morala glasovati večina vseh članov odbora, torej osem. Toda za je glasovalo le sedem poslancev… »

Petrol lani z rekordnimi prihodki in izgubo

Zurnal24 20.01.2023
Prihodki od prodaje so bili 56 odstotkov nad pričakovanji. Skupina Petrol je po preliminarni nerevidirani oceni lani ustvarila rekordnih 9,4 milijarde evrov prihodkov od prodaje, kar je 56 odstotkov nad planom. Predlani so ti znašali nekaj manj kot pet… »

Policisti ustavili avtomobil in v njem našli dokaze

Zurnal24 20.01.2023
Novomeški policisti so prijeli tatove katalizatorjev. V noči na 16. januar je novomeške policiste občan obvestil o sumljivi osebi na parkirnem prostoru v Podbrezniku. Policisti PP Novo mesto so se takoj odzvali in na območju Kuzarjevega Kala ustavili… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem