Arhiv novic 20.01.2023

Voznik mora vedeti: zimska ura resnice, ki je katalogi ne razkrivajo

SiolNET 20.01.2023
Prodajni katalogi električnih avtomobilov pogosto preveč optimistično navajajo doseg po standardu WLTP, ki pa predvsem za zimske mesece ne razkriva vsaj od 20 do 30 odstotkov višje realne porabe in s tem manjšega dosega. Če avtomobil poleti prevozi… »

"Ruske sile bo letos zelo težko pregnati iz Ukrajine"

SiolNET 20.01.2023
Ruske sile bo po mnenju načelnika štaba združenih poveljstev oboroženih sil ZDA, generala Marka Milleya, v letošnjem letu "zelo težko pregnati iz Ukrajine". Milley je to dejal po srečanju okoli 50 zahodnih zaveznic v ameriškem oporišču Ramstein… »

Želel se je upokojiti, zdaj bo lovil sanje pred domačimi gledalci

24ur 20.01.2023
Po tem, ko je moral Jiri Prochazka odpovedati njun povratni obračun in je Glover Teixeira ostal brez borbe za šampionski pas, je verjetno Brazilec menil, da je njegova priložnost splavala po vodi. A stvari so se hitro obrnile in zdaj bo 43-letnik… »

Vodstvo RTV skriva pogodbo, ki jo je sklenilo s tem novinarjem

Slovenske novice 20.01.2023
Novinar piše, da ima v pogodbi posebno klavzulo, RTV Slovenija pa trdi, da ima Luka Svetina tipsko pogodbo, vendar je ne želijo razkriti. Ni nam preostalo drugega, kot da se po pomoč obrnemo na informacijsko pooblaščenko. Delovanje javnega zavoda RTV… »

Znana slovenska voditeljica je postala mamica

Slovenske novice 20.01.2023
Otrok ni bil načrtovan in skoraj dva meseca ni vedela, da je noseča. Priljubljena radijska voditeljica Anita Gošte je postala mamica. »Na svet je prijokal mali Oliver. Draga Anita, iskrene čestitke,« so zapisali na uradnem facebook profilu znanega… »

»Samo jaz sem jo lahko zbudila iz kome«: Severina objavila čustveno fotografijo (FOTO)

Slovenske novice 20.01.2023
S temi besedami je raznežila vse. Pevka Severina Vučković ima z mamo Ano odnos poln ljubezni in podpore. Pogosto poudari, koliko ji pomeni mama, pa tudi, kaj vse je prestala, ko jo je rodila. »Ta objem me je naredil človeka, te roke so mi vlile… »

Sprla sta se moški in ženska, posredovati so morali policisti

Slovenske novice 20.01.2023
Zgodilo se je v njunih zasebnih prostorih. V četrtek pozno zvečer so policisti PP Idrija v občini Cerkno obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnih prostorih, kjer sta se sprla moški in ženska. Policisti PP Idrija so obema udeležencema… »

Ne boste verjeli, česa v tej evropski državi na stranišču po 22. uri ne smete početi

Slovenske novice 20.01.2023
Gre za urbani mit ali ne? Nihče vam ne more preprečiti uporabe stranišča sredi noči. Vendar po opravljeni veliki potrebi ne splaknite stranišča. Tako vsaj velja, če živite v najemniškem stanovanju v Švici, ki ima tanke stene. V večini… »

Nova drama med sanjskima: kdo je grozil komu?

Slovenske novice 20.01.2023
Čeglaj se je oglasil med intervjujem Blaža Kričeja Režka. Padle so hude obtožbe in grožnje. Da Popova Sanjska moška nista v najboljšem odnosu, čivkajo že ptički na veji. Med njima se je začelo kresati še pred začetkom predvajanja druge… »

Bešič Loredan: Stroka je dobra, organizacijsko pa je potreben korak naprej

RTV Slovenija 20.01.2023
"Treba je reči – slovenska medicina v stroki je dobra, organizacijsko pa moramo narediti korak proti skandinavskim državam," je v Odmevih glede napovedane reforme zdravstva dejal minister Danijel Bešič Loredan. Minister za zdravje Danijel Bešič… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem