Arhiv novic 21.01.2023

Gejevski par posiljeval posvojena sinova in ju prodajal drugim gejem

Nova 24TV 21.01.2023
William Dale Zulock Jr. in Zachary Zulock. ZDA je že pred meseci pretresla šokantna novica – da je istospolni par iz zvezne države Georgia spolno zlorabljal posvojena sinova. Sedaj pa so na dan prišle še grozljive podrobnosti. Znano je tudi, da sta… »

Zaradi snežnih zametov fička porivali na poročno kosilo (FOTO)

Slovenske novice 21.01.2023
Pred 60 leti sta si v Kranju večno zvestobo obljubila Elizabeta in Ferdinand Stenovec. Ponosna na otroke, vnuke in pravnuke ter na vse, kar sta zgradila tako rekoč iz nič. Sedimo v prijetno ogreti kuhinji družinske hiše na Jami, to je na desnem bregu… »

Podjetja so razgrabila koronska posojila. Kako učinkovita pa je bila država pri njihovem razdeljevanju?

Finance.si 21.01.2023
Na voljo je bilo 56,6 milijona evrov; med drugim je ugotovljeno, da se je od podjetij zahtevalo več, kot bi bilo treba Računsko sodišče je preverilo, kako učinkovita je bila izvedba javnega razpisa za COVID-mikroposojila (P7-2 2021) v obdobju od 1… »

Kar lahko storiš danes, odloži na jutri

Delo 21.01.2023
Ernesto Galli della Loggia je eden najbolj pronicljivih in daljnosežnih opazovalcev tokov, ki vrtinčijo sodobno italijansko politiko in družbo. V nadaljevanju preberite: »Italijanski volilni sistem ne dopušča oblikovanja trdnih in stabilnih vlad, ki… »

Do 2032 za naložbe v elektrodistribucijsko omrežje 3,5 milijarde evrov

Finance.si 21.01.2023
Na agenciji za energijo so potrdili razvojni načrt elektrodistribucijskega omrežja za obdobje od leta 2023 do 2032 V družbi SODO in petih elektrodistribucijskih podjetjih so dobili potrditev desetletnega razvojnega načrta. Do leta 2032 načrtujejo… »

Kaj imajo ženske v postelji rade?

Slovenske novice 21.01.2023
Prava ura za seks ni samo zvečer, masaža zlahka postane erotična. Da ne bi prizadele moškega ponosa, o svojih željah ne govorijo. Večino moških, pa če delujejo še tako nezainteresirano, zanima, kaj ima njihova ženska rada v postelji, sploh kadar… »

Sebastjan Kristovič: Vedemo se kot Titanik, ki se potaplja, orkester pa še naprej veselo igra #video #intervju

SiolNET 21.01.2023
Ko se je pred kratkim pred odborom državnega zbora predstavil kandidat za ministra za vzgojo in izobraževanje Darjo Felda, je javnost ob njegovi izjavi, da načrtuje prenovo kurikuluma v smeri digitalizacije že v vrtcih, zastrigla z ušesi. O tem, ali… »

Kaj nam prinaša kitajsko leto zajca? #video

SiolNET 21.01.2023
Po kitajskem lunarnem ciklusu se danes začenja novo leto. Po kitajskem koledarju smo vstopili v leto zajca, ki se bo končalo 9. februarja 2024. Leto 2023 bi bilo lahko po napovedih prav zaradi znamenja zajca, ki velja za simbol miru, blaginje, učenosti… »

TOP razpisi tega tedna: razpisi ministrstev, evropski projekti, občinske spodbude

Finance.si 21.01.2023
Objavljamo izbor aktualnih razpisov za subvencije in druge oblike spodbud Tehnični stavbni sistemi Razpis: sofinanciranje nadgradnje tehničnih stavbnih sistemov (NOO_TSS_2022) Sofinancirala se bo izvedba novih ali posodobitev starih sistemov centralnega… »

Miha Mazzini: Borut Pahor, najboljša kariera vseh časov

SiolNET 21.01.2023
Prav s težavo se lotevam pisanja o Borutu Pahorju, a očitno nihče drug ne bo omenil (opazil?) dejstva, da mu pripada najbolj uspešna slovenska kariera vseh časov. Ne, ne šalim se. Poglejte le Wikipedijo in videli boste, da se je celo življenje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem