Arhiv novic 22.01.2023

Malomarnost Term Ptuj? Otrok se je utopil na rojstnodnevni zabavi v organizaciji animatorjev

Nova 24TV 22.01.2023
Foto: iStock Policisti še naprej intenzivno zbirajo obvestila o okoliščinah sobotnega tragičnega dogodka v Termah Ptuj, ko je otrok po utapljanju v bazenu umrl v bolnišnici. Policisti nadaljujejo preiskavo suma storitve kaznivega dejanja povzročitve… »

Policija izdala opozorilo: Ne odpravljate se na pot, če to ni res nujno potrebno

Slovenske novice 22.01.2023
V noči na ponedeljek bo nekatere dele države zajelo močnejše sneženje. Zaradi močnega vetra je Arso izdal oranžno opozorilo za večino države. Veter je težave povzročal že v soboto zvečer, o težavah so poročali tudi v nedeljo. Še bolj… »

Po šestih letih Slovenci spet nasmejani zapuščajo prvenstvo

Delo 22.01.2023
Reprezentanca Uroša Zormana je v zadnjem nastopu na SP premagala Črno goro in se ji nasmiha deseto mesto, ki bi lahko prineslo olimpijske kvalifikacije. V nadaljevanju preberite: Igra bo kmalu pozabljena, točki sta bili dragoceni. Slovenci se od 28… »

Dallas izgubil zelo pomembno tekmo

Zurnal24 22.01.2023
Dallas Mavericks so gostili LA Clippers in proti neposrednemu tekmecu klonili z 98:112. Luka Dončić in kolegi so tokrat morali zaigrati v nenavadnih zgodnjih popoldanskih urah, saj je liga NBA tekmo prestavila na zgodnejši termin. S tem je ljubiteljem… »

Ilka Štuhec z najboljšim rezultatom po več kot štirih letih

SiolNET 22.01.2023
Slovenska smučarska šampionka Ilka Štuhec je bila v petek in soboto na obeh smukaških preizkušnjah v Cortini d'Ampezzo v središču pozornosti, potem ko je bila prvi dan druga, v soboto pa je zmagala. V nedeljo se je spoprijela še s… »

Rusija 19-letnico razglasila za teroristko, ker je bila kritična do vojne

SiolNET 22.01.2023
Ruske oblasti so ta teden na seznam teroristov in ekstremistov uvrstile 19-letno Olesjo Krivtsovo, študentko iz kraja Arhangelsk na severovzhodu Rusije, ker je bila v objavi na družbenem omrežju kritična do ruske vojne v Ukrajini. Trenutno je v… »

V streljanju na praznovanju v ZDA deset mrtvih

Delo 22.01.2023
Na praznovanju kitajskega novega leta v Monterey Parku v Kaliforniji je v soboto zvečer po lokalnem času prišlo do streljanja. Na praznovanju kitajskega novega leta v Monterey Parku v Kaliforniji je v soboto zvečer po lokalnem času prišlo do… »

Zaprtih več delov hrvaških avtocest iz notranjosti proti morju

Delo 22.01.2023
Za Kvarner danes velja rdeče vremensko opozorilo, za območje Reke in zahodno obalo Istre pa oranžno. Zaradi snega, poledice in orkanskega vetra je v velikem delu Hrvaške še naprej oviran promet. Sneži tudi v višjih delih Dalmacije, zaprtih je več… »

Prizori iz slovenskih gora: turnega smučarja odnesel plaz, planinca obnemogla (FOTO)

Slovenske novice 22.01.2023
»Še enkrat več se je pokazalo, da pri plazu največ šteje tovariška prva pomoč.«. Na območju Uršlje gore se je včeraj nekaj pred 11. uro turnemu smučarju med spustom sprožil snežni plaz in ga odnesel okoli 400 metrov po pobočju, o čemer smo… »

Cicipas po hudem boju v četrtfinale

Zurnal24 22.01.2023
Grk Stefanos Cicipas je v osmini finala OP Avstralije šele po petih nizih strl odpor Italijana Jannika Sinnerja. Grški teniški zvezdnik Stefanos Cicipas se je uvrstil v četrtfinale odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. V osmini finala je po petih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem