Arhiv novic 22.01.2023

Kdo so direktorji in nadzorniki slovenskih podjetij?

SiolNET 22.01.2023
V medijih večinoma spremljamo zgodbe direktorjev, predsednikov uprav, nadzornikov največjih slovenskih podjetij. Pa ste vedeli, da je trenutno v Sloveniji aktivnih več kot 83 tisoč direktorjev in 170 predsednikov uprav? Največje število zastopnikov… »

Slovenski rokometaši zlahka opravili s Črnogorci

24ur 22.01.2023
Slovenska rokometna izbrana vrsta je zadnjo tekmo letošnjega svetovnega prvenstva proti reprezentanci Črne gore odigrala na visoki ravni in na koncu slavila z 31:23 (15:8). S to zmago so varovanci Uroša Zormana storili pomemben korak k uvrstitvi v… »

Goran razbil vrata in umoril ženo

Slovenske novice 22.01.2023
Na pritožbeni seji na višjem sodišču tožilstvo za Gorana Ilikića zahtevalo zvišanje kazni na 27 let zapora. Sam pričakuje razveljavitev sodbe, saj da k Marini ni šel zato, da jo ubije. Minili bosta dve leti, odkar sta mladoletni deklici izgubili… »

Filipu Pesku rekli, da je objava neprimerna: takšni miški naj bi ga nastavil (FOTO)

Slovenske novice 22.01.2023
A ker je pod vplivom protibolečinskih substanc, ga ne smemo jemati resno. Filip Pesek, sin novinarke Rosvite Pesek je najbolje prodajani avtor, podjetnik in lastnik marketinške agencije, ki mu poslovnih idej nikoli ne zmanjka. Kadar ne potuje, živi v… »

V Turističnem društvu Pilštanj zadovoljni z avtobusi obiskovalcev. V 2023. se bodo ukvarjali s kmečkim uporom

Kozjansko 22.01.2023
V Turističnem društvu Pilštanj je bilo prejšnji konec tedna, na petek trinajstega veselo, saj so izpeljali tradicionalni občni zbor in potegnili črto pod prejšnje leto. V letu 2023 bo jedro njihovih aktivnosti veljalo Pavletu Štercu in 450-letnici… »

Kupci hiš na Kozini ogoljufani

Slovenske novice 22.01.2023
Spor med kupci nepremičnin in vlagateljem ter gradbinci se nadaljuje. Na Kozini bi morali hiše končati že oktobra lani. A osem mladih družin, ki so se ujele v začarani krog izsiljevanja, še do danes niso dobile kjuča. Še huje, hiše, ki bi morale… »

Konec zgodovinskega zastoja v ameriškem kongresu

Nova 24TV 22.01.2023
Republikancu Kevinu McCarthyju je vendarle uspelo zasesti položaj predsednika predstavniškega doma ameriškega kongresa. (Foto: EPA) Prvič po letu 1923 se je zgodilo, da je bilo potrebnih več krogov glasovanj za izbor predsednika predstavniškega… »

Narobe svet

Nova 24TV 22.01.2023
Dr. Janez Juhant (Foto: Nova24TV) V osnovni šoli smo se učili Gradnikovo pesmico Narobe svet: »Če krava žene hlapca past …« itd. Konča se »Če tak je kje na svetu red, je takšen red narobe svet.« Komentator je k pesmi in naslovu zbirke… »

Uspeh novogoriških atletskih upov; osebni rekordi in povabilo v reprezentanco

Goriški portal 22.01.2023
Pretekli vikend je bil uspešen za mlade atlete AK Gorica. Na sobotnem dvoranskem mitingu v Ljubljani se je Filip Bizjak veselil zmage z osebnim rekordom v troskoku, včeraj pa je v Vidmu odlično nastopila tudi Vita Benedetič, ki je zmagala v skoku s… »

Madžari presenetljivi četrtfinalisti SP

24ur 22.01.2023
Današnje tekme zadnjega, 3. kroga drugega dela moškega rokometnega prvenstva na Poljskem in Švedskem so prinesle sedmega četrtfinalista. To je postala reprezentanca Madžarske, ki se je tako med osmerico pridružila Franciji, Španiji, Švedski… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem