Arhiv novic 22.01.2023

Vladi najnižja podpora od lanskih volitev, najbolj priljubljen politik Logar

24ur 22.01.2023
Kaj pravi javno mnenje? Kakšna so razmerja moči na političnem parketu? Podatki najnovejše raziskave Mediane kažejo, da ima Golobova vlada najnižjo javnomnenjsko podporo od lanskih volitev. Vseeno pa jo podpira več kot polovica volivcev. Medtem je… »

Štiri malenkosti, ki škodujejo dobremu seksu

Slovenske novice 22.01.2023
Strokovnjakinja je odkrila štiri malenkosti, ki še kako škodujejo dobremu seksu. Ohranjanje kvalitetnega spolnega življenja ni vedno mačji kašelj, saj se neredko zgodi, da zlasti v dolgih zvezah libido partnerjev ali enega od njiju pade in v… »

Domnevna korupcija: razrešili ukrajinskega vladnega uradnika

Slovenske novice 22.01.2023
Zaradi suma poneverbe je bil danes odpuščen višji ukrajinski uradnik, osumljen poneverbe, so sporočili v Kijevu. Ukrajinsko obrambno ministrstvo pa se medtem otepa očitkov o domnevni pogodbi, v kateri naj bi bile cene napihnjene. Ukrajinski premier… »

Ruska jahta nemoteno zapustila Hrvaško

Dnevnik 22.01.2023
Luksuzna 35-metrska ruska jahta Irina VU je pred nekaj meseci skrivnostno izginila iz ladjedelnice Betina na hrvaškem otoku Murter nedaleč od Šibenika. Gre za hudo blamažo hrvaških oblasti, saj je bilo to plovilo zapečateno zaradi blokade… »

Jaz te zvezdice ne morem več dobiti

Delo 22.01.2023
Ob trideseti obletnici delovanja restavracije JB je njen ustanovitelj štafeto simbolično predal sinu. V nadaljevanju preberite: Pevec je moral imeti nekaj opernega znanja, kajti znameniti refren I did it my way je s tako silo napolnil impozantni prostor… »

Do vitke in seksi postave s pomočjo oljčnega olja

Necenzurirano 22.01.2023
Želite hitro in lahko pot do ravnega trebuha? Tlakovana je z oljčnim oljem, s katerim sicer varčujemo v prepričanju, da je kalorično. Oljčno olje deluje na celice in hormone, ki nam pomagajo oblikovati raven trebuh. Sedem dni spodaj opisanega… »

Majhni otroci so na zvočne dražljaje precej bolj občutljivi kot odrasli

Necenzurirano 22.01.2023
Vse bolj se zavedamo, da ima glasba pomembno vlogo v razvoju otroka, saj vpliva na njegov gibalni, čustveni, socialni, govorni in kognitivni razvoj. Že dojenčki in najmlajši so slušno odprti in dovzetni za različne glasbene zvrsti, seveda pa morajo… »

Zadnje slovo od Elvisove edinke

Delo 22.01.2023
Današnje spominske slovesnosti v Gracelandu so se udeležile množice oboževalcev. Na stotine žalujočih je danes zjutraj preplavilo Graceland, da bi se poklonili pevki Lisi Marie Presley na posestvu legende rock'n'rolla Elvisa Presleyja. Lisa Marie je… »

Martin Berishaj zanika kakršenkoli stik z Robertom Golobom

24ur 22.01.2023
Veleposlanik Kosova na Hrvaškem Martin Berishaj pravi, da slovenskega premierja Roberta Goloba ne pozna, da ga ni nikoli srečal in nikoli ni imel stika z njim. S temi besedami se je odzval na poročanje tujih medijev o domnevnih spornih transakcijah… »

Pozorni Franko Bajc

Slovenske novice 22.01.2023
Konji imajo prednost. Ne glede na letni čas in vremenske razmere Franko Bajc večino časa preživi med konji. Pod Nanosom ima svoj ranč, kjer je ustvaril dom, poln ljubezni in pozornosti, za te plemenite živali. »Obožujem naravo in živali, zato je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem