Slovenija arhiv novic 22.01.2023

Malomarnost Term Ptuj? Otrok se je utopil na rojstnodnevni zabavi v organizaciji animatorjev

Nova 24TV 22.01.2023
Foto: iStock Policisti še naprej intenzivno zbirajo obvestila o okoliščinah sobotnega tragičnega dogodka v Termah Ptuj, ko je otrok po utapljanju v bazenu umrl v bolnišnici. Policisti nadaljujejo preiskavo suma storitve kaznivega dejanja povzročitve… »

V ponedeljek bo jugovzhod Slovenije zajel pravi snežni metež

24ur 22.01.2023
Po popoldanski krajši prekinitvi je jugovzhodne kraje spet zajelo sneženje. V drugem delu noči se bodo padavine okrepile in se zjutraj razširile nad večji del države. Notranjsko, Kočevsko in tudi del Dolenjske tako v ponedeljek čaka pravi snežni… »

Zadnje dejanje, ki bi lahko prineslo tudi olimpijske sanje

SiolNET 22.01.2023
Slovenski rokometaši so po porazu na petkovi tekmi proti Špancem izgubili vse možnosti za preboj v četrtfinale, pred njimi pa je nov in hkrati tudi zadnji izziv na svetovnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem. Zmaga nad Črnogorci na današnji tekmi… »

Avstrijec Feller ni zdržal pritiska in je v Kitzbühelu osrečil Švicarja Yula

RTV Slovenija 22.01.2023
Trdno vodilni po prvi vožnji Manuel Feller ni zdržal pritiska celotne Avstrije in je v finalu odstopil, kar je zmago na slalomu v Kitzbühelu prineslo Švicarju Danielu Yulu. Na drugo mesto se je zavihtel lanski zmagovalec Britanec Dave Ryding. V finalu… »

'Ne bomo le pasivno gledali in čakali, da Ukrajina izkrvavi do smrti'

24ur 22.01.2023
Ruske sile napredujejo proti dvema mestoma v regiji Zaporožje na jugu Ukrajine, kjer so se ta teden zaostrili spopadi z ukrajinskimi silami. Po besedah vodje proruskih regionalnih oblasti boji potekajo na območju mest Orikiv in Guljajpole. Zahodne… »

Lov na strelca, ki je v Kaliforniji sinoči ubil deset ljudi

Dnevnik 22.01.2023
Na praznovanju kitajskega novega leta v Monterey Parku v Kaliforniji je v soboto zvečer po lokalnem času prišlo do streljanja. Umrlo je deset ljudi, je danes sporočila policija. Strelca še niso ujeli. Streljanje naj bi izbruhnilo, ko se je… »

Prizori iz slovenskih gora: turnega smučarja odnesel plaz, planinca obnemogla (FOTO)

Slovenske novice 22.01.2023
»Še enkrat več se je pokazalo, da pri plazu največ šteje tovariška prva pomoč.«. Na območju Uršlje gore se je včeraj nekaj pred 11. uro turnemu smučarju med spustom sprožil snežni plaz in ga odnesel okoli 400 metrov po pobočju, o čemer smo… »

V hišni preiskavi Bidnovega doma zasegli še šest tajnih dokumentov

24ur 22.01.2023
Med 13-urno preiskavo doma ameriškega predsednika Joe Bidna so pravosodni preiskovalci našli še šest zaupnih dokumentov. Nekateri izmed njih so bili iz Bidnovih senatorskih časov, drugi pa iz časa, ko je služil kot podpredsednik Baracka Obame… »

Španci tako brutalno izkoriščali ukrajinske begunce

Zurnal24 22.01.2023
Tolpo je razkrinkala in razbila španska policija. Španska policija je danes sporočila, da je razbila tolpo, ki je upravljala tri nezakonite tobačne tovarne, v katerih so zaposlovali Ukrajince, ki so pred rusko invazijo pobegnil v Španijo. Ukrajinci… »

Policist na nujni vožnji trčil v voznico

Dnevnik 22.01.2023
V petek popoldan je za ljubljanskim Bežigradom policist na nujni vožnji ob rdeči luči zapeljal v križišče, pri tem pa spregledal voznico. Prišlo je do trčenja. Okoli pol četrte ure v petek popoldan je v križišču Dunajske ceste in Posavskega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem