Arhiv novic 23.01.2023

[Video] Klakočar Zupančičeva je obljubila, da se bo uprla predsedniku vlade – danes nad civiliste sama pošilja policijo

Nova 24TV 23.01.2023
Foto: STA Urška Klakočar Zupančič je poosebljena dihotomija. Velika borka za okoljevarstvo in “pravičen” zeleni prehod, na bližnji Dunaj pa se vozi z zasebnim reaktivcem kot davoška elita. Prav tako je v državnem zboru že v svojem prvem… »

Snežna odeja prekrila Slovenijo, poglejte te prizore

Slovenske novice 23.01.2023
Zbrali smo fotografije naših bralcev. Današnji dan je minil v znamenju sneženja in preglavic, ki jih je povzročila obilica snega. Največ snega je minulo noč padlo na Notranjskem in Kočevskem, za današnjo največ napovedujejo za Koroško in Zgornjo… »

Policija prejela srhljivo sporočilo, nemudoma je stekla akcija

Slovenske novice 23.01.2023
»Doslej policisti niso našli nevarnih ali sumljivih predmetov in nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma kaznivega dejanja.«. PU Maribor je bil v soboto okoli 16. ure obveščen o morebitno nevarnih predmetih v enem izmed nakupovalnih središč na… »

Takole je burja po pločniku premikala nemočno gospo, oglejte si posnetek (VIDEO)

Slovenske novice 23.01.2023
Močan veter na Goriškem povzroča številne težave. Zaradi burje je Dars zaprl del avtoceste med Koprom in Ljubljano, a posnetki z družbenih omrežij so še dodatno pokazali, kakšna je lahko moč vetra v primerjavi s človekom. Na facebooku je… »

Neverjetna zgodba: moški 24 dni preživel na morju samo ob kečapu (VIDEO)

Slovenske novice 23.01.2023
»24 dni nisem videl kopnega, z nikomer govoril. Nisem vedel, kaj naj storim. Nisem vedel, kje sem. Bilo je težko.«. Kolumbijska mornarica je rešila ribiča, ki je na odprtem morju preživel 24 dni, preživel pa zgolj zaradi ene steklenice kečapa in… »

Dečka odnesel velik val, izginil je v morju: iščejo ga že peti dan (VIDEO, FOTO)

Slovenske novice 23.01.2023
Med sprehodom po Hercegnovem v Črni gori ga je odnesel val. 13-letnega dečka iz Črne gore je v torek, 17. januarja, okoli 22. ure s sprehajališča v Hercegnovem v Črni gori odnesel val, ko se je preveč približal razburkanemu morju. Reševalne ekipe… »

Odkrili so, katera je najboljša krvna skupina

Slovenske novice 23.01.2023
Ali je človekova življenjska doba odvisna od tega, katero krvno skupino ima? Raziskave so dokazale, da lahko krvna skupina vpliva na človekovo splošno zdravje. Znanstveniki so dokazali, da so ljudje s krvno skupino A manj odporni proti malariji kot… »

V podjetju Petek Proces d.o.o. zaposlijo računovodjo

Kozjansko 23.01.2023
V podjetju Petek Proces d.o.o. iz Rogatca, v svoje vrste vabijo računovodjo. Prosto delovno mesto čaka na nekoga z izkušnjami in znanjem s področja računovodstva. Pričakuje se samostojno delo in pripravljenost za osvojitev novih znanj. Da pa bo… »

Cesta Šentjur-Planina znova zaprta, v višjih legah zaradi snega zaprtih več cest

Kozjansko 23.01.2023
Ob današnjem novem sneženju je na cesti Šentjur-Planina pri Sevnici na Jezercah prišlo do prometne nesreče, zaredi česar so policisti zaprli cesto. Z Občine Šmarje pri Jelšah so zjutraj sporočili, da so ekipe zimske službe od zgodnjih jutranjih… »

Snežni utrinki s Kozjanskega (dopolnjeno), na Vetrniku in še kje izredno stanje

Kozjansko 23.01.2023
Danes je naše območje zajelo obilnejše sneženje, ki se zna nadaljevati tudi jutri. Oglejte si nekaj utrinkov, ki smo jih pridobili. *vir slik v kolažih: Facebook skupina Promet za Štajersko / različni uporabniki, Občina Šmarje pri Jelšah… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem