Arhiv novic 23.01.2023

Hrvaški kupci množično po nakupih v brežiške trgovine

SiolNET 23.01.2023
Hrvaški kupci so po vstopu svoje države v schengensko in evrsko območje v iskanju cenejših nakupov tudi pretekli konec tedna napolnili brežiške trgovine. Trgovci so jih veseli, na brežiški občini pa pričakujejo tudi večji turistični obisk… »

Letni prihodki italijanske mafije naj bi znašali vsaj 40 milijard evrov

SiolNET 23.01.2023
Prihodki italijanske mafije na letni ravni znašajo vsaj 40 milijard evrov, kar je le nekoliko manj, kot znašajo prihodki največjih italijanskih podjetij, kot so Eni in Enel, izhaja iz poročila obrtne zbornice CGIA. V poročilu poudarjajo, da je ta… »

Zdravko Mamić kazensko ovaden, zaradi dolgov prodal družinsko vilo v Zagrebu

24ur 23.01.2023
Nekdanji svetovalec hrvaškega nogometnega kluba Dinamo in športni agent Zdravko Mamić je za šest milijonov evrov prodal vilo v Zagrebu, da je poplačal svoj dolg do poslovneža Renata Koraća, piše hrvaški časnik Jutarnji list. Člani Dinama so… »

VZMD s kolektivno tožbo tudi zoper A1 Slovenija

SiolNET 23.01.2023
Skladno z napovedmi je Vseslovensko združenje malih deležnikov (VZMD) zaradi domnevnega oškodovanja naročnikov v ocenjeni vrednosti 52,3 milijona evrov vložilo kolektivno tožbo zoper operaterja A1 Slovenije. VZMD je kolektivno tožbo že konec… »

Erdogan / »Volitve bodo 14. maja«

Mladina 23.01.2023
Predsedniške in parlamentarne volitve v Turčiji bodo mesec dni prej, kot je bilo prvotno načrtovano. Predsedniške in parlamentarne volitve v Turčiji bodo potekale 14. maja, mesec dni prej, kot je bilo prvotno načrtovano, je v nedeljo sporočil… »

Pogajanja se še niso začela, vlada sindikatom predstavila analizo stanja

RTV Slovenija 23.01.2023
Vladna stran je sindikatom javnega sektorja predstavila analizo stanja na področju plačnega sistema v javnem sektorju, pa tudi širši javnofinančni pogled. Pogajanja se še niso začela, saj se mora vlada najprej opredeliti do izhodišč za reformo… »

Nika Prevc do zlate lovorike na Olimpijskem festivalu evropske mladine

Delo 23.01.2023
Podvig nadarjene smučarske skakalke kranjskega Triglava so z lepimi uvrstitvami dopolnile Taja Bodlaj, Tinkara Komar in Katarina Pirnovar. Luka Filip peti. Da med vrstnicami nima para, je smučarska skakalka Nika Prevc dokazala tudi na Olimpijskem… »

Porazi so se vrstili, Lampard izgubil službo

SiolNET 23.01.2023
Frank Lampard se poslavlja s trenerskega stolčka pri Evertonu. Po 20 odigranih tekmah premier lige so z vsega tremi zmagami na predzadnjem mestu. Sportal Derbi preobratov in velika zmaga Arsenala z nenadejanim junakom Klub iz Liverpoola je v ponedeljek… »

Z nominacijami za neslavne maline se ponašajo Tom Hanks ter filma Blondinka in Morbius

RTV Slovenija 23.01.2023
Znani so nominiranci za zlate maline, s čimer se že več kot štiri desetletja nadaljuje tradicija sramotenja najbednejših filmov in igralcev leta. Z največ nominacijami se ob Tomu Hanksu "ponašajo" filmi Blondinka, Good Mourning, Ostržek in… »

Ves konec tedna so se vrstile smučarske nesreče

Delo 23.01.2023
Smučarskih poškodb je vse več, opozarjajo policisti, zato mora biti skrb za varnost na prvem mestu. V teh dneh se vrstijo smučarske nesreče. Potem ko se je v soboto ob 10.54 sprožil plaz na severni strani Uršlje gore, v žlebu levo od Velike… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem