Svet arhiv novic 23.01.2023

Pripadniki posebne kosovske policije streljali na srbsko vozilo

24ur 23.01.2023
Pripadniki posebne enote kosovske policije so na severu Kosova streljali na vozilo, v katerem sta bila dva Srba, in enega od njiju ranili. Srbski predsednik Aleksandar Vučić bo o razmerah, povezanih s Kosovom, nagovoril javnost, o njih pa je že… »

72-letni osumljenec za sobotni strelski pohod v Kaliforniji si je sodil sam

RTV Slovenija 23.01.2023
Policijske enote so v nedeljo v ameriškem kraju Torrance obkolile kombi, v katerem je bil osumljenec za sobotni napad na plesno dvorano v Los Angelesu v Kaliforniji, in po nekaj minut blokade se je 72-letnik sam ubil. Šerif okrožja Los Angeles Robert… »

Letni prihodki italijanske mafije naj bi znašali vsaj 40 milijard evrov

Dnevnik 23.01.2023
Prihodki italijanske mafije na letni ravni znašajo vsaj 40 milijard evrov, kar je le nekoliko manj kot znašajo prihodki največjih italijanskih podjetij kot so Eni in Enel, izhaja iz poročila obrtne zbornice CGIA. V poročilu poudarjajo, da je ta… »

Krdelo divjih psov napadlo tekačico in jo zgrizlo do smrti

SiolNET 23.01.2023
Romunijo pretresa nov napad divjih, potepuških psov v Bukarešti. Krdelo podivjanih psov je namreč napadlo 43-letno žensko, ko je ta tekla v enem od mestnih parkov, in jo zgrizlo do smrti. Napad na tekačico v mestnem parku v šestem bukareškem… »

Erdogan: Švedska naj zaradi sežiga Korana ne računa na podporo za vstop v Nato

RTV Slovenija 23.01.2023
Švedska naj ne računa na podporo Turčije pri vstopu v zvezo Nato, je zatrdil turški predsednik Recep Tayyip Erdogan, potem ko je v soboto v Stockholmu potekal protest pod vodstvom desničarskega skrajneža Rasmusa Paludana, ki je na shodu zažgal… »

[Ekskluzivno] Kosovski novinar za Nova24TV: “Preiskava Berišaja bo odkrila še veliko imen!”

Nova 24TV 23.01.2023
Foto: posnetek zaslona Albanska finančna afera slovenskega premierja Roberta Goloba je dobila mednarodno razsežnost. Zadevo je poskušal prikriti tako takrat kot danes, saj svojo vpletenost kljub dokazom zanika. O novici in njegovih navezi z… »

Poljski zdravnik na ukrajinski fronti: “Ranjeni Rusi ne razumejo, zakaj jih ne ubijemo”

Nova 24TV 23.01.2023
Foto: posnetek zaslona, Twitter Poljski zdravnik Damian Duda, ki je postal znan po tem, ko je na spletu objavil video posnetek drzne reševalne misije, je v enem izmed intervjujev razkril pretresljive zgodbe o mračni resničnosti ukrajinske vojne. “V… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem