Slovenija arhiv novic 12.03.2023

V POŽARU VEČSTANOVANJSKE HIŠE UMRL MOŠKI: Ogled kraja še poteka (FOTO)

Regional 12.03.2023
V požaru, ki je minulo noč izbruhnil v večstanovanjski hiši na Meljski cesti v Mariboru, je umrl moški, sicer tuj državljan. Požar so poklicni in prostovoljni gasilci iz treh društev pogasili okoli 8. ure. Ogled kraja požara še poteka, po prvih… »

Lanišek in Klinčeva blestela

Dnevnik 12.03.2023
Slovenska skakalca Anže Lanišek in Ema Klinec sta v meki nordijskega smučanja, na slovitem Holmenkollnu nad Oslom, s po dvema zmagama in drugima mestoma odprla zahtevno turnejo Raw air. Z dvema tekmama na slovitem Holmenkollnu se je začela naporna… »

Trije boljši, a Kranjcu manjka še nekaj: "Z opremo imamo velike izzive"

SiolNET 12.03.2023
Žan Kranjec in njegov trener Klemen Bergant sta bila z izplenom pokala Vitranc zadovoljna (peto in četrto mesto). "Z opremo imamo kar velike izzive," je poudaril Bergant. Z odstopom je sezono v svetovnem pokalu že končal Štefan Hadalin. "Bo treba… »

Blaž Janc in druščina (raz)parali mrežo in navdušili Bonifiko

Delo 12.03.2023
Slovenija je še drugič premagala Črno goro in si zagotovila prvo mesto v kvalifikacijah za EP 2024. Selektor Zorman zadovoljen, a še vidi rezerve. V nadaljevanju preberite: Rokometni praznik v polni Bonifiki se je končal z visoko zmago Slovencev, ki… »

V Moldaviji vre: Policija trdi, da je preprečila rusko spletko za destabilizacijo države

RTV Slovenija 12.03.2023
Moldavska policija je sporočila, da je aretirala člane mreže, domnevno povezane z Moskvo, ki naj bi poskušala destabilizirati to nekdanjo sovjetsko državo. V prestolnici Kišinjov je medtem potekal nov protest proti vladi. Po hišnih preiskavah v… »

Nov boleč poraz za zmaje

Zurnal24 12.03.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 21. krogu lige Aba izgubili z Zadrom z 59:81 (13:22, 26:43, 41:64). Košarkarji Cedevite Olimpije so v tem tednu doživeli dva boleča poraza. V sredo so doma izgubili proti litovskemu Panavežysu in ostali brez… »

V Iranu zaradi zastrupitev učenk aretirali več kot sto ljudi

Primorske 12.03.2023
Iranske oblasti so sporočile, da so v zvezi s skrivnostnimi zastrupitvami učenk aretirale več kot sto ljudi. "Med aretiranimi so ljudje s sovražnimi motivi ter ciljem sejanja terorja med ljudmi in šolarji, da bi zaprli šole," je sporočilo notranje… »

Kidd z bizarnim pojasnilom, zakaj ni zaupal svojemu najboljšemu igralcu

Zurnal24 12.03.2023
Vse več navijačev Dallasa je mnenja, da Jason Kidd ni prava rešitev za klop Maverickov. Dallas Mavericks so se v noči na nedeljo pomerili z eno najboljših ekip lige, Memphis Grizzlies, ter se kljub odsotnosti obeh superzvezdnikov Luke Dončića in… »

Domžale v Stožicah napolnile mrežo Olimpije

RTV Slovenija 12.03.2023
Olimpija je v 26. krogu Prve lige Telemach doživela prvi poraz v Stožicah v letošnji sezoni. Domžale so bile boljše s kar 4:1, potem ko so v prvem polčasu popolnoma nadigrale razglašene zmaje. Vseeno imajo Ljubljančani še vedno 16 točk naskoka… »

Iz odtočnega jaška štrleli le športni copati, policijo je sled vodila do bližnjega stanovanja

Necenzurirano 12.03.2023
Nemški kriminalisti so v povezavi s sprva zagonetnim primerom trupla v odtočnem jašku v popoldanskih urah že postregli z aretacijo. Kot smo že poročali, je v noči na nedeljo v naselju Lülsdorf južno od Kölna nek najstnik naletel na grozljivo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem