Arhiv novic 13.03.2023

PO IZBRUHU AFERE HONG KONG NOVA PRIČEVANJA LJUDI O SUMIH KORUPCIJE: "Gre za različne zdravnike v različnih institucijah"

Regional 13.03.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je napovedal, da bodo v primeru suma korupcije v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana zadevi prišli do dna. Med drugim bodo preverili, ali gre za osamljen primer ali sistemski način dela. Če bodo… »

PODELITEV OSKARJEV LETOS MINILA BREZ INCIDENTOV: Vlogo favorita je uresničil film Vse povsod naenkrat (FOTO, VIDEO)

Regional 13.03.2023
Film z naslovom Vse povsod naenkrat je uresničil vlogo favorita in na podelitvi filmskih nagrad oskar v Los Angelesu po 11 nominacijah osvojil sedem pozlačenih kipcev na čelu z oskarjem za najboljši film leta. Uspešen je bil tudi film Na zahodu nič… »

Ema Klinec spet na zmagovalnem odru, Lanišek naš najboljši v kvalifikacijah

Delo 13.03.2023
Slovenska šampionka je na tekmi za svetovni pokal v Lillehammerju osvojila tretje mesto. Zmage se je veselila Norvežanka Silje Opseth. Na tekmi smučarski skakalk za svetovni pokal v Lillehammerju je zmago slavila Norvežanka Silje Opseth (116,5 m in… »

Za Mlinotest in Krim le sprehod (foto)

Primorske 13.03.2023
Serijski državni prvak, ljubljanski Krim Mercator, ki je prvo četrtfinalno tekmo odigral vnaprej, se je po drugi zmagi nad Trgo ABC Izolo že uvrstil med najboljšo četverico, ajdovski Mlinotest pa je po 19 golih prednosti na tekmi s Ptujčankami po… »

Nov napad na Niko Kovač

Primorske 13.03.2023
“Danes se mi je zgodilo ponovno,” je zapisala direktorica Inštituta 8. marec. Neznanec jo je najprej žalil in vpil, se nato pognal za njo. Rešil jo je gospod, ki je sedel v bližnjem lokalu. LJUBLJANA > Nika Kovač je bila očitno tarča še enega… »

Bencin in dizel zunaj avtocest od torka dražja za 1,5 centa

Delo 13.03.2023
Cene pogonskih goriv zunaj avtocest se bodo opolnoči zvišale. Liter 95-oktanskega bencina bo dražji za 1,5 centa in bo v naslednjem 14-dnevnem obdobju stal 1,374 evra. Liter dizla bo z 1,504 evra prav tako dražji za 1,5 centa. Za 1,9 centa na 1,097… »

Golob v Sarajevu: V Bosni in Hercegovini si želimo stabilnosti

Delo 13.03.2023
Premier Robert Golob se je na prvi bilateralni obisk v tujino odpravil v Bosno in Hercegovino. Decembra lani je Bosna in Hercegovina po skoraj sedmih letih čakanja na vrhu EU dobila status kandidatke za članstvo v EU. Do spremembe statusa BiH je prišlo… »

Putin na fronto pošilja oklepne vlake in tanke iz muzejev

SiolNET 13.03.2023
Ruska vojska poleg moderne vojaške opreme še vedno uporablja oklepne vlake, na bojišče pa naj bi pošiljali celo obnovljene in modernizirane tanke iz muzejev. Video of the Russian “Yenisei” armored train operating in Ukraine with ZU-23-2 cannons… »

Pri spustu s Pece usodna nesreča 48-letnega Slovenca

Necenzurirano 13.03.2023
V nedeljo popoldan se je na avstrijskem delu Pece pripetila huda nezgoda pri turnem smučanju. V lepem popoldnevu sta se 48-letna slovenska državljana po slovenski strani odpravila na vrh Pece. Okoli 17.45 sta se spustila proti Grebanju na avstrijski… »

Bitka za Bahmut že spominja na Stalingrad

Nova 24TV 13.03.2023
Foto: epa Skupina Wagner krepi svoje napade v Bahmutu. To je potrdil tudi poveljnik ukrajinskih kopenskih sil, generalpodpolkovnik Oleksandr Sirski. “Wagnerjeve enote napredujejo iz več smeri, skušajo prebiti obrambne položaje naših enot in se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem