Arhiv novic 13.03.2023

'Prišli s 15-metrsko jadrnico, z dvema tonama eksploziva in uničili Severni tok'

24ur 13.03.2023
Nemški časnik Spiegel je objavil nove podatke o sabotaži plinovoda Severni tok. Operacijo naj bi izvedla šestčlanska ekipa, ki se je na območje pripeljala s 15-metrsko jadrnico Andromeda. Toda številni strokovnjaki dvomijo v še eno v vrsti teorij… »

Na preprogi v barvi šampanjca veliko bleščic in umirjenega glamurja

RTV Slovenija 13.03.2023
Rdečo preprogo je na Oskarjih letos zamenjala takšna v barvi šampanjca, fotografiranje na prostem pa šotor. A nekaj je ostalo enako – zvezdnice so na "najpomembnejši večer v letu" obudile glamur z bleščečimi kreacijami in elegantnimi… »

Zavajanje in/ali molčanje

Delo 13.03.2023
Na greenwashing oziroma zeleno zavajanje smo postali pozorni tudi pri nas, ta občutljivost pa raste. V nadaljevanju preberite: Na prvi pogled se zdi, da je napredek neustavljiv. Vedno več ljudi se zaveda, da se je treba proti podnebnim spremembam boriti… »

Šampanjec za Ljubljančane in Mariborčanke

Primorske 13.03.2023
Z zmago ljubljanskega ACH Volleyja med moškimi in mariborske Nove KBM Branika med dekleti se je v soboto v Velenju končal slovenski odbojkarski pokal. K slavju med moškimi sta veliko prispevala nekdanja igralca Salonita Jani Kovačič in Danijel… »

Sprememba, ki jo bomo vsak dan spremljali tudi na odru Dirke po Franciji

SiolNET 13.03.2023
Ljubiteljem kolesarstva je v preteklih dneh na dirki Pariz–Nica v oči padla nova barva majice za kolesarja, ki vodi v posebni razvrstitvi najboljših sprinterjev oz. najboljšega po točkovanju. Namesto v svetlozeleno so kolesarje oblekli v majico… »

Zaradi stavk na nekaterih nemških letališčih številne odpovedi letov

Dnevnik 13.03.2023
Zaposleni na nemškem letališču Berlin Brandenburg ter letališčih v Hamburgu, Hannovru in Bremnu danes stavkajo. V Berlinu naj bi bilo posledično odpovedanih okoli 200 letov, v Hamburgu so odpovedali vseh 123 za danes načrtovanih letov. S stavko… »

Pet odličnih videoiger, ki se jih je težko naveličati #video

SiolNET 13.03.2023
"Nimam več česa igrati" je dilema, se katero se občasno srečuje marsikateri vsega naveličani ljubitelj videoiger. V takšnih trenutkih lahko dolgčas prežene katera od klasik z na videz neskončno količino vsebine, neusahljivo zalogo soigralcev iz… »

Igralec Hugh Grant šokiral s svojimi izjavami

SiolNET 13.03.2023
Igralec Hugh Grant je na letošnjih Oskarjih marsikoga razburil s svojim ošabnim in nezainteresiranim vedenjem. Igralec Hugh Grant se je Oskarjev udeležil v vlogi podeljevalca. Še preden je skupaj s soigralko v filmu Štiri poroke in pogreb Andie… »

Več kot 10 tisoč nizozemskih kmetov protestiralo v Haagu

Nova 24TV 13.03.2023
Foto: epa Nizozemski kmetje ne nameravajo popustiti v svoji nameri, da ubranijo preživetje kmetij. Po poročanju Reutersa se jih je v soboto zbralo več kot 10 tisoč, tokrat v Haagu, kjer so vnovič protestirali proti vladnim načrtom za omejitev… »

VAS ZANIMA DELO V POSLOVNEM IN EKONOMSKEM SVETU? Potem je Fakulteta za management prava izbira za vas

Regional 13.03.2023
Če vas zanima delo v poslovnem in ekonomskem svetu kot dober vodja, organizator, finančnik, kadrovnik, revizor, računovodja, podjetnik, poznavalec pravnih vidikov, ekonomskih vidikov, je UP Fakulteta za management, kot del ene od treh državnih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem