Arhiv novic 13.03.2023

Zasuk na vrhu SNL? Prej bo Matjaž Kek sedel na klop Olimpije

Delo 13.03.2023
Dvojni poraz Ljubljančanov zaostril tako boj za evropske vozovnice kot vse bolj srdito bitko za obstanek v ligi. V nadaljevanju preberite: Lahko Celjani v zadnji četrtini slovenskega prvenstva pokvarijo načrte Olimpije in sklatijo zeleno-bele z vrha… »

Tudi za vladne prostore skrbijo delavci zunanjih izvajalcev

Delo 13.03.2023
Vlada se je v koalicijski pogodbi zavezala, da bo v javnem sektorju ukinila outsourcing, a ga uporablja tudi sama. V nadaljevanju preberite: Stavko sobaric iz Hotelov Bernardin, ki so jih proti njihovi volji prezaposlili k zunanjemu izvajalcu storitev, so… »

Na desnici slavijo, Mojca Škrinjar jo bo po 30 letih le naročila

Zurnal24 13.03.2023
Nova osebna izkaznica je prejela nagrado, "Strokovna komisija priznanih mednarodnih strokovnjakov s področja varnostnih tiskovin in identifikacijskih dokumentov je osebni izkaznici podelila prestižno nagrado najboljše nove nacionalne osebne izkaznice… »

[Video] Rusi so se zopet zatekli k prepovedanim taktikam – zažigalnim bombam

Nova 24TV 13.03.2023
Foto: Twitter Kot kaže se Rusija še naprej poslužuje brutalnih vojaških taktik na vzhodu Ukrajine. Iz Ukrajine namreč prihajajo grozljivi posnetki “termitskega dežja”, ki topi meso ter razžira kovino in beton, poročajo številni tuji mediji… »

Onkraj kaviarja, tartufov in zlata – kako so Emirati postali gastronomska destinacija

RTV Slovenija 13.03.2023
Združeni arabski emirati, predvsem Dubaj, veljajo za eno najbolj plehkih destinacij – a so hkrati tudi ena najkompleksnejših, kjer gastronomska scena raste z astronomsko hitrostjo. Država, ki je še do nedavnega slovela kot ena konservativnejših, se… »

Dunaj bo znova prizorišče bluzovskega festivala

RTV Slovenija 13.03.2023
Avstrijska prestolnica Dunaj bo od 20. marca do 31. maja gostila festival Vienna Blues Spring, na katerem bodo nastopila številna imena mednarodne bluzovske scene. Festival bo v dveh mesecih gostil petdeset koncertov. Med vrhunce koncertnega dogajanja… »

Pogačar in Roglič poskrbela za zgodovinski dvojni dvojček

RTV Slovenija 13.03.2023
Tadej Pogačar in Primož Roglič še naprej navdušujeta kolesarske navdušence, saj sta še drugo leto zapored osvojila prvi najprestižnejši enotedenski dirki na svetu, le da sta v primerjavi z lanskim letom zamenjala prizorišči. Na portalu Športni… »

'Kokainska mačka' po pobegu dom našla v živalskem vrtu

24ur 13.03.2023
Potem ko je na zelo prometnem križišču uspešno pobegnila, je afriška mačka serval, v telesu katere so našli kokain, svoj dom našla v živalskem vrtu v Cincinnatiju v ameriški zvezni državi Ohio. Mačka serval je pobegnila, potem ko je ameriška… »

Mladi iz Knežaka z inovacijo do finala v podjetniškem tekmovanju

Nova 24TV 13.03.2023
V četrtek, 9.3.2023, se je skupina fantov iz OŠ Toneta Tomšiča Knežak udeležila regijskega podjetniškega tekmovanja Popri v Novi Gorici. S svojo idejo EPC – eco phone case so prepričali komisijo in si priborili mesto v finalu. Tijan Penko, Tjaž… »

Delež negativnih ocen dela vlade prvič presegel pozitivne

Delo 13.03.2023
Barometer: decembra je bilo med Gibanjem Svoboda in SDS več kot 15 odstotnih točk razlike, zdaj jih je še dobrih pet. V nadaljevanju preberite: Kot norčevanje iz ljudi in resnih težav je premier Robert Golob označil interpelacijo vlade, ki jo je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem