Arhiv novic 14.03.2023

Po reprezentančnem odmoru znova bitka Celje – Olimpija

Delo 14.03.2023
Znani so četrtfinalni pari nogometnega pokala Pivovarne Union in pokašlnega tekmovanja za ženske. Najbolj zadovoljni so pri Mariboru in Rogaški. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na Brdu pri Kranju izžrebala pare četrtfinala pokala Pivovarne Union… »

#video Dallas brez Dončića in Irvinga nemočen proti Memphisu

Dnevnik 14.03.2023
Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA zabeležili 35. poraz, s čimer so padli pod 50-odstotni izkupiček zmag. Brez obeh zvezdnikov, Luke Dončića in Kyrieja Irvinga, so bili ponoči na domačem parketu nemočni proti Memphis… »

Cene pogonskih goriv višje

24ur 14.03.2023
Cene pogonskih goriv zunaj avtocest so se opolnoči zvišale. Liter 95-oktanskega bencina je dražji za 1,5 centa in bo v naslednjem 14-dnevnem obdobju stal 1,374 evra. Liter dizla je z 1,504 evra prav tako dražji za 1,5 centa. Za 1,9 centa na 1,097 evra… »

Televizijska producentka v Črni gori obtožila spolnega nadlegovanja glasbenika Ramba Amadeusa

Dnevnik 14.03.2023
Producentka na črnogorski nacionalni televiziji RTCG Lejla Kašić je javno obtožila spolnega nadlegovanja črnogorskega glasbenika Antonija Pušića, znanega pod imenom Rambo Amadeus. Ker je Pušić Unicefov ambasador, je k ukrepanju pozvala tudi to… »

Lindsay Lohan pričakuje prvega otroka

SiolNET 14.03.2023
Igralka Lindsay Lohan je sporočila, da z možem Baderjem Shammasom pričakujeta prvega otroka. "Zelo sva navdušena nad prihodom novega družinskega člana, veselim se naslednjega poglavja življenja," je ob razkritju novice na Instagramu zapisala… »

Gibanje Svoboda o dogajanju v Mariboru: Mislili smo, da so časi šerifov mimo

24ur 14.03.2023
Svetniška skupina Gibanja Svoboda v mariborskem mestnem svetu je sporočila, da ne pristaja na način delovanja župana Saše Arsenoviča, zato se zaenkrat ne vidi v njegovi koaliciji. Ker meni, da so neupravičene, tudi ne bo podprla predlaganih… »

Tom Cruise raje zmrzoval, kot da bi šel na oskarje

Primorske 14.03.2023
Letošnja podelitev oskarjev je minila brez največjega hollywoodskega zvezdnika Toma Cruisa. SVALBARD > Njegov nadvse uspešni Top Gun Maverick je bil letos praktično povsem spregledan, čeprav je, kot je dejal režiser Steven Spielberg, rešil… »

ŠE DVE LETI VSE PO STAREM: Dijaki bodo imeli enake možnosti izbire študija

Regional 14.03.2023
Dijaki z opravljeno poklicno maturo in petim predmetom se bodo lahko na vse dodiplomske in enovite magistrske študijske programe študijskega leta 2023/2024 vpisovali pod enakimi pogoji, so sporočili z ministrstva za visoko šolstvo, znanost in… »

Ameriški brezpilotni letalnik po domnevnem trčenju z ruskim lovcem padel v Črno morje

RTV Slovenija 14.03.2023
Nad Črnim morjem je prišlo do incidenta med ruskima lovcema Su-27 in ameriškim brezpilotnim letalnikom tipa MQ-9 reaper, ki je padel v morje. Gre za prvi incident med ruskimi in ameriškimi zračnimi silami od začetka vojne v Ukrajini. Po navedbah… »

»Hrana lahko človeštvo pogubi ali odreši«

Mladina 14.03.2023
Na Festivalu dokumentarnega filma (FDF) je na ogled film Nažrli se bomo do smrti Luda in Otta Brockwayja. Na Festivalu dokumentarnega filma (FDF) je na ogled film Nažrli se bomo do smrti v režiji Luda in Otta Brockwayja. Pripovedovalka, igralka Kate… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem