Arhiv novic 15.03.2023

Bavčar oproščen obtožb o oškodovanju Istrabenza

SiolNET 15.03.2023
Okrožno sodišče v Kopru je v ponovljenem sojenju nekdanjega predsednika uprave Istrabenza Igorja Bavčarja in predsednika uprave Maksime Holding Miroslava Golubića danes oprostilo obtožb zlorabe položaja pri prodaji delnic koprskega logista… »

Bizarne analize poslov UKC LJ: Šabeder bo preiskoval samega sebe

Nova 24TV 15.03.2023
Ljubljana, ministrstvo za zdravje. Skupna novinarska konferenca ministrstva za zdravje in Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana, na kateri so podali odziv na revizijsko poročilo sklenjenih poslov UKC Ljubljana z dobavitelji v obdobju zadnjih… »

Obrambni minister ZDA pozval Rusijo k varnemu upravljanju vojaških letal

Dnevnik 15.03.2023
Obrambni minister ZDA Lloyd Austin je danes Rusijo pozval, naj s svojimi letali upravlja varno in profesionalno, potem ko je v torek nad Črnim morjem prišlo do bližnjega srečanja ruskih lovcev z ameriškim brezpilotnim letalnikom, zaradi katerega je… »

Ilka Štuhec razred zase

Dnevnik 15.03.2023
Slovenska alpska smučarka je na finalu svetovnega pokala v alpskem smučanju dosegla svojo enajsto zmago svetovnega pokala. Smukaški debi svetovnega pokala za mladinskega svetovnega prvaka Roka Ažnoha. Dvakratna svetovna smukaška prvakinja Ilka… »

Real in Napoli zanesljivo do zadnjih četrtfinalnih vstopnic lige prvakov

Dnevnik 15.03.2023
Madridski Real in Napoli sta zadnja četrtfinalista nogometne lige prvakov. V današnjih povratnih tekmah osmine finala je Real premagal Liverpool z 1:0, Napoli pa je bil boljši od Frankfurta s 3:0. Dvoboja Napoli - Eintracht Frankfurt ter Real Madrid -… »

Klinčeva s šestim mestom obdržala vodstvo na turneji

24ur 15.03.2023
Nemka Katharina Althaus je zmagovalka tekme svetovnega pokala smučark skakalk v norveškem Lillehammerju. Najboljša Slovenka je bila Ema Klinec na šestem mestu, Nika Križnar je bila deveta, točke sta dobili še Nika Prevc in Maja Vtič. Katharina… »

(Ne)uspešnost vodstva RTV Slovenija

Delo 15.03.2023
Vršilec dolžnosti generalnega direktorja RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough zavrača nepravilnosti. Odstopil ne bo. Zaradi sumov o nepravilnostih – o katerih je tudi v Delu kot avtor gostujočega peresa pisal nekdanji generalni direktor Igor Kadunc… »

Nove podrobnosti davčne reforme: bomo torej plačevali več ali manj?

24ur 15.03.2023
"Povprečen Slovenec po vladni davčni reformi v svoji denarnici ne bo imel nič manj kot do zdaj, kvečjemu več," obljublja finančni minister Klemen Boštjančič. Pa bo res? Vlada dosedanjo dohodninsko logiko obrača na glavo in bo pri izračunu… »

Boscarolov Kolosej zapira vrata, prihaja Odiseja

Primorske 15.03.2023
Ljubljanski kinocenter Kolosej bo jutri zaprl svoja vrata. Iz podjetja Boscarol, ki ga je lani jeseni kupilo na javni dražbi in pred kratkim tudi prevzelo od stečajnega upravitelja, so sporočili, da se poslavlja tudi dosedanje ime. Po potrebni sanaciji… »

Pacient grozil, da bo vsem polomil noge

Zurnal24 15.03.2023
Nov primer nasilja nad delavci v zdravstvu. Na primer je na Twitterju opozoril družinski zdravnik v ZD Kamnik Rok Ravnikar, sicer tudi predsednik odbora za osnovno zdravstvo pri Zdravniški zbornici Slovenije. Kot je pojasnil za STA, je nezadovoljni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem