Arhiv novic 15.03.2023

Reforme: To Golobu svetujejo najboljši finančni strokovnjaki

Zurnal24 15.03.2023
Delovati je začel strateški svet za makroekonomska vprašanja pri predsedniku vlade Robertu Golobu. "S strani več članov sveta smo bili deležni pohval za nazaj, kar se tiče energetike, hkrati pa tudi konstruktivnih kritik za prihodnje načrte… »

Urednik na TV Slovenija ovaden zaradi suma šikaniranja na delovnem mestu

Necenzurirano 15.03.2023
Policija je zoper urednika TV Dnevnika na RTV Slovenija Jako Elikana podala kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja šikaniranja na delovnem mestu. V začetku decembra lani smo prvi poročali, da je na nacionalki prišlo do domnevnega… »

KAKŠNE BI BILE LAHKO POSLEDICE ZA NEVROKIRURGA BOŠNJAKA? Začasen ali trajen odvzem zdravniške licence je zelo malo verjeten

Regional 15.03.2023
Nevrokirurg UKC Ljubljana Roman Bošnjak, ki je operiral tujo državljanko, ki je morala poleg plačila operacije bolnišnici nakazati še dodatnih 6000 evrov Bošnjaku na račun agencije v Hongkongu, je na Zdravniško zbornico Slovenije naslovil prošnjo… »

"Investicije so edina prava pot": vodje Elesa, HSE-ja in Gena energije enotno za vlaganja

RTV Slovenija 15.03.2023
Za samooskrbni in brezogljični elektroenergetski sistem v Sloveniji bodo potrebne obsežne investicije tako v proizvodnjo kot v omrežje, poudarjajo vodje proizvajalcev elektrike Gena energije in HSE-ja ter operaterja omrežja Elesa. Letošnja zima je… »

Cedevita Olimpija tudi iz Ulma praznih rok

Delo 15.03.2023
Že odpisani ljubljanski košarkarji so v 16. kolu evropskega pokala ostali pri treh zmagah. Brez poškodovanih Eda Murića in Amarja Alibegovića ter osebno zadržanega Marka Jeremića so košarkarji Cedevite Olimpije klonili tudi v 16. kolu evropskega… »

Prijeli župana in tri policiste, ker naj bi priredili resnico o prometni nesreči

Necenzurirano 15.03.2023
Na Hrvaškem so priča novemu škandalu. Policisti so zjutraj prijeli župana Vukovarja Damirja Dekanića, ki je sicer član vladajoče stranke HDZ. Policisti so Dekanića privedli zaradi prometne nesreče, v kateri je bil udeležen pred slabim letom dni… »

Zaradi grožnje terorističnega napada okrepili varovanje na Dunaju

24ur 15.03.2023
Avstrijska policija je zaradi povečane grožnje terorističnega napada na Dunaju zvišala stopnjo pripravljenosti in okrepila patrulje v najbolj izpostavljenih predelih mesta, je sporočila dunajska policija. Poudarili so, da še ni znano, koliko časa… »

Pranje denarja v slovenski Istri: poskušal prikriti izvor več kot pol milijona dolarjev

Primorske 15.03.2023
Koprski kriminalisti so zaradi pranja denarja kazensko ovadili podjetnika in njegovo družbo s sedežem v slovenski Istri. KOPER > Preiskava, ki so jo zaključili v marcu, je namreč pokazala, da je prek svoje družbe poskušal prikriti izvor nekaj več… »

Noro, kaj se dogaja? Letijo stoli, gorijo avtomobili, policija situacije ne obvladuje

Zurnal24 15.03.2023
Prizori z neapeljskih ulic niso nič kaj dobra reklama za nogomet. Nerede so povzročali navijači Eintrachta, svoje pa so dodali še "ultrasi" Napolija. Ekipi se bosta sicer merili v izločilnih bojih Lige prvakov. Vojno stanje na ulicah Neaplja… »

15 let po odprtju predora Šentvid ga bo Dars lahko dokončal

RTV Slovenija 15.03.2023
Dars je po dolgotrajnih postopkih in pravnih zapletih pridobil pravnomočno gradbeno dovoljenje za gradnjo polnega priključka iz avtocestnega predora Šentvid na Celovško cesto v Ljubljani. Sledil bo izbor izvajalca. Dokončanje kompleksa predora… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem