Arhiv novic 15.03.2023

Čistilki bosta postali del občinskega kolektiva

Primorske 15.03.2023
Piranski župan Andrej Korenika se je odločil, da bo občina zaposlila čistilki, občinski svetniki pa so odločitev podprli. Doslej je občinske prostore na Tartinijevem trgu čistila ekipa zunanjega izvajalca čiščenja, po objavi javnega razpisa pa… »

Zaradi orkanske burje alarm za skoraj celotno Hrvaško

SiolNET 15.03.2023
Na Hrvaškem danes težave v cestnem prometu povzroča močan veter, zaradi katerega so za vsa vozila zaprte nekatere ceste proti obali. Državni hidrometeorološki zavod je zaradi sunkov burje izdal rdeče opozorilo za Dalmacijo, vetrovno vreme pa… »

Kopitar znova z razlogom za veselje

SiolNET 15.03.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v ligi NHL dosegli 39. zmago v sezoni, potem ko so v domači dvorani s 5:2 premagali New York Islanders. Slovenski as Anže Kopitar je sodeloval pri drugem golu Kraljev, na ledu pa prebil slabih 21 minut in v tem času v… »

12-letno Luise umorila njena najboljša prijateljica

Necenzurirano 15.03.2023
Znanih je vse več podrobnosti o zločinu, ki je konec tedna pretresel Nemčijo. Ena od krvnic 12-letne Luise je bila celo njena najboljša prijateljica. Čeprav policija o samem motivu za grozljivo dejanje, ki sta ga v nemškem kraju Freudenberg… »

Celjani po podaljšku izločili Velenjčane, Ormožani presenetili Trebanjce

SiolNET 15.03.2023
Znani so vsi udeleženci zaključnega turnirja rokometnega pokala Slovenije. V pokalnem posladku so Celjani s 33:31 po podaljšku premagali branilce lovorike Velenjčane, rokometaši Ormoža so po hudem boju in podaljšku izločili Trebanjce… »

PREKLIC ISKANJA: 17-letno Urško našli, z njo je vse v redu

Regional 15.03.2023
Policija je preklicala iskanje pogrešane 17-letne Urške Primožič iz Kranja. Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, so jo našli, z njo pa je vse v redu.… »

OBSOJENA VODILNA ČLANICA SKUPINE MAFIJSKIH DRUŽIN: "Malo" so prijeli na letališču, ko je skušala oditi na obisk hčerke

Regional 15.03.2023
Italijansko sodišče v Neaplju je 71-letno Mario Licciardi danes obsodilo na skoraj 13 let zapora zaradi vodenja mafijske združbe Camorra. Licciardi, ki je znana kot "mala" zaradi drobne postave, so prijeli avgusta 2021 na rimskem letališču, ko je… »

Želel oropati prodajalno v Domžalah, vendar so mu zaposleni to preprečili

24ur 15.03.2023
V Domžalah je 40-letnik vstopil v prodajalno, prodajalki zagrozil z ostrim predmetom in zahteval denar. Ostali zaposleni so se mu pogumno zoperstavili in mu preprečili rop, osumljenec je tako uspel ukrasti le artikel v vrednosti nekaj 10 evrov in… »

Zimske pnevmatike niso več obvezne

RTV Slovenija 15.03.2023
Od danes zimska oprema na motornih vozilih ni več obvezna. Zimske pnevmatike lahko zamenjamo z letnimi, v primeru da vremenske razmere to dopuščajo. Na AMZS-ju zato svarijo, naj vozniki z menjavo ne hitijo. Tudi spomladi smo lahko priča zimskim… »

Medveda, ki je napadel sprehajalca, bodo odstrelili

Zurnal24 15.03.2023
Medved do zdaj ni povzročal težav, a so se vseeno odločili za odstrel. V pokrajini Trento je v nedeljo, 5. marca, medved napadel sprehajalca, ki se je s psom odpravil v gozd nad dolino Rabbi. 39-letni Alessandro Cicolini, brat župana občine Rabbi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem