Arhiv novic 15.03.2023

Naj kosilnica 2023: glasujte in se potegujte za vrhunsko kosilnico #nagradnaigra

SiolNET 15.03.2023
Lično urejen vrt, ki krasi okolico doma in vzbuja zavistne poglede sosedov, je ponos vsakega lastnika hiše. Če zelenici okrog hiše ne namenjamo redne košnje, bo hitro podivjala. Foto: Eurogarden Pred nami so dnevi, ko bomo intenzivno začeli urejati… »

Teksaško sodišče razpravlja o preklicu odobritve tablete za splav

24ur 15.03.2023
V Teksasu sodišče obravnava tožbo skupine, ki zahteva, da se tableti za splav mifepriston prekliče odobritev za uporabo. Zdravilo je odobreno že 20 let in se uporablja pri več kot polovici prekinitev nosečnosti v ZDA. Tableto mifepriston lahko… »

Dončić spremljal komedijo zmešnjav, oslabljenemu Dallasu le uspelo

SiolNET 15.03.2023
Košarkarji Dallasa so brez treh zelo pomembnih igralcev, manjkali so Luka Dončić, Kyrie Irving in Tim Hardaway Jr., na gostovanju v San Antoniu zmagali po podaljšku. Prekinili so niz treh zaporednih porazov in zadržali lepe možnosti za preboj vsaj v… »

Dnevni horoskop za četrtek, 16. marca 2023

Zurnal24 15.03.2023
Skušajte odmislite vse, kar je neuporabno ter poudariti vse, kar bi lahko v bližnji prihodnosti z vašo pomočjo zableščalo. Čeprav bo vse delovalo počasi in nejasno se lahko z osredotočenimi koraki zavihtite višje in ujamete pravo priložnost… »

BMW prihodnosti (še) ne omejuje na elektriko, tudi po letu 2030

Finance.si 15.03.2023
V bližnji prihodnost bodo izpeljali pilotni projekt z vodikovo gnanim iX5 hydrogenom, prihaja tudi prvi električni kombi i5, narejen na enaki osnovi kot nova serija 5, ki prihaja oktobra.… »

BMW pričakuje mirno leto, večjih pretresov ne bo niti pri cenah

Finance.si 15.03.2023
Na letni konferenci je vodstvo nemške znamke razkrilo poslovne rezultate za lani, pričakovanja v tem in tudi v prihodnjih letih, pa tudi načrte glede razvoja znamke… »

Eno leto od prvega odhoda v Kijev, le tri tedne po ruski invaziji – zgledu so sledili še mnogi državniki

Nova 24TV 15.03.2023
“Da evropska politična delegacija zato, da ukrajinskemu ljudstvu dokaže, da v teh težkih časih niso sami, neposredno obišče mesto, ki se je dobesedno spremenilo v bojišče, je fascinantno,” je pred enim letom zapisal evropski poslanec dr. Milan… »

To je mož, ki so ga po nedolžnem obsodili na 400 let zapora

SiolNET 15.03.2023
Sidneyja Holmesa so leta 1988 aretirali, ker naj bi sodeloval v ropu na Floridi. Kljub nasprotujočim si izjavam je bil obsojen na kar 400 let zapora. Po skoraj 35 se je izkazalo, da je bil v zaporu po nedolžnem. "To je nadrealistično," je Sidney Holmes… »

Starši v Indoneziji na nogah, ker se šola začne ob 5.30

RTV Slovenija 15.03.2023
V indonezijskem mestu Kupang dviga prah pilotni projekt, v katerem šolarji na desetih srednjih šolah začenjajo pouk v temi, ob 5.30. V glavnem mestu province Vzhodna Nusa Tenggara je zgodaj zjutraj mogoče videti zaspane najstnike na poti v šolo. Ti… »

Končno prava cena? Volkswagen napovedal ključni model. #foto

SiolNET 15.03.2023
Volkswagen je razkril koncept majhnega električnega avtomobila, ki ga napovedujejo za konec leta 2025, in to za ceno 25 tisoč evrov. Velik kot polo, prostoren kot golf, tak je nemški odgovor na Renaultovo električno "petko" in malčke, ki bodo po letu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem