Arhiv novic 17.03.2023

Eden najbogatejših Slovencev je sredi Ljubljane "skril" zemljišče pred bankami

Necenzurirano 17.03.2023
Našli smo milijon evrov vredno zazidljivo zemljišče, ki je še pred stečajem izginilo iz poslovnega omrežja enega najbogatejših Slovencev. Za poslovnim imperijem privatizacijskega tajkuna Darka Horvata v Sloveniji je ostalo pogorišče in 170… »

Dončić poškodovan, a še kar ne neha navduševati

Zurnal24 17.03.2023
Luka Dončić je v procesu sanacije poškodbe, a kljub temu je prisostvoval zadnjemu treningu Dallasa. Na naslednji tekmi ekipe Dallas Mavericks zaradi težav s stegensko mišico Luke Dončića sicer še ne bo, je pa na zadnjem treningu Mavsov poskrbel… »

Šokantno, 13-letnica po morilskem dejanju plesala in objavljala na družabnem omrežju

Necenzurirano 17.03.2023
Zločin, ki je minuli konec tedna pretresel Nemčijo, je postregel z novimi popotresnimi sunki. V zadnjih dnevih je postalo znano, da je bila starejša od 12 in 13 let starih deklet, ki sta v soboto v Freudenbergu v zvezni deželi Severno… »

Gorenje proti Vojvodini za evropski polfinale

Delo 17.03.2023
Velenjski rokometaši pripravljeni za prvo četrtfinalno tekmo v pokalu EHF. Rokometaše velenjskega Gorenja v soboto v Novem Sadu čaka prva četrtfinalna tekma v evropskem pokalu EHF proti Vojvodini. Slovensko-srbski klubski dvoboj se bo v drugem… »

V spomin: Martin Kos #Ajdapiše

Domžalec 17.03.2023
Življenje je minljivo. Danes je domžalska godba igrala na pogrebu enega izmed svojih članov, Martina Kosa, ki je igral na tubo v Godbi Domžale, letos pa bi dopolnil 70 let. Gospoda nisem imela čast kaj posebej spoznati, pa sem zato poznala njegovo… »

Brutalna očarljivost tovarne sanj

Delo 17.03.2023
Kaj je tisto, kar hollywoodskemu egocentričnemu šopirjenju vseh odtenkov sploh daje relevantnost? V nadaljevanju preberite: Stvari se hitro pozabijo, noč podelitve oskarjev je že zdavnaj mimo in tako kot vsakokrat je dala misliti različne misli… »

Megleni Holmenkollen onemogočil žensko sprintersko tekmo

RTV Slovenija 17.03.2023
Oslo je zadnja biatlonska postaja zime 2022/23. Petek bi moral dan za sprint žensk, vendar je gosta megla preprečila izvedbo tekme, na kateri so bile med 104 biatlonkami na startu tudi Anamarija Lampič, Polona Klemenčič in Živa Klemenčič. Začetek… »

Riera: Mura ima zelo dobro razmerje med mladimi in izkušenimi igralci

RTV Slovenija 17.03.2023
Nogometaši Olimpije imajo po treh četrtinah Prve lige kar 16 točk naskoka pred Mariborom. V nedeljo bodo gostovali v Murski Soboti, znan pa je tudi že termin zadnjega letošnjega derbija. Maribor bo v Stožicah gostoval v nedeljo, 16. aprila, ob… »

'Ukrepi vlade za blaženje energetske krize v gospodarstvu ne dosegajo ciljev'

24ur 17.03.2023
Reprezentativna gospodarska združenja v javnem pismu predsednika vlade Roberta Goloba opozarjajo na neučinkovite ukrepe za blaženje energetske krize. Pod pritiskom so predvsem energetsko intenzivna podjetja, ukrepi pa ustvarjajo razlike tako med… »

Znane žrtve terorizma, neznane žrtve vojne

Delo 17.03.2023
Več evropskih institucij v istem stavku omenja terorizem in Rusijo. Pomenljive so razlike v poudarkih. V komentarju lahko preberete: Oktobra lani je Svet Evrope sprejel resolucijo, s katero je sedanji ruski režim razglasil za terorističnega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem