Arhiv novic 17.03.2023

PONAREJEN BANKOVEC NA KOPRSKI BANKI: V zadnjem času po državi več takih primerov

Regional 17.03.2023
Med štetjem denarja so na eni od bank v Kopru uslužbenci naleteli na ponarejen bankovec za 100 evrov. V zadnjem času so po vsej državi zabeležili že več takih primerov, zato previdno pri plačevanju z bankovci za 100 in 50 evrov. Če sumite, da je… »

Hitov mednarodni šahovski turnir

Primorske 17.03.2023
V kongresnem središču novogoriškega hotela Perla bo danes 122 šahistov iz 12 držav odigralo drugi krog, ki se je začel ob 17. uri. Tako bo tudi v naslednjih dneh. Razplet posameznih krogov bo znan okoli 22. ure. NOVA GORICA > Ljubitelji šaha lahko… »

Mohorič: V igrici bi izbral svoj značaj

Gorenjski glas 17.03.2023
V nedeljo se z mednarodno 9. Veliko nagrado slovenske Istre powered by I Feel Slovenia začenja kolesarska sezona na slovenskih tleh. Kranjčan Matej Mohorič pa že jutri na prvem kolesarskem spomeniku Milano–San Remo brani lansko zmago in pravi… »

Rekordni prihranki na bančnih računih: tri stvari, ki jih morate vedeti

RTV Slovenija 17.03.2023
Slovenci smo zelo varčen narod. Po podatkih Slovenskega statističnega urada in Eurostata nam uspe prihraniti 18,7 % svojih letnih prihodkov. Ponazorjeno to pomeni, da gre od vsakih 100 evrov 18,7 evra v šparovček. To je pa več, kot je evropsko… »

Cedevita Olimpija do prigarane in pomembne zmage, Omić MVP kroga

SiolNET 17.03.2023
V 22. krogu lige ABA so košarkarji Cedevite Olimpije z 91:85 ugnali Cibono, ki se sicer spopada s hudimi finančnimi težavami. Ljubljanska ekipa si je kljub porazu že v prejšnjem krogu po neuspehu Splita zagotovila mesto v končnici, kjer bo igralo… »

Koncept Škoda Afriq: dirkalni brat modela Škoda Kamiq

RTV Slovenija 17.03.2023
Dramatični SUV agresivnega videza in barvnih kombinacij nakazuje, da pri projektu prvič sodeluje tudi Škoda Motorsport. In ne boste verjeli, kateri avtomobil češke znamke so si izbrali, da je kar najbolje ustrezal zahtevni predelavi v dirkalnik za… »

Izberite MS Office že za 13 evrov na Keysoffu

RTV Slovenija 17.03.2023
Pri Microsoftu so sporočili, da bodo z umetno inteligenco izboljšali produktivnost in orodja, kot je ChatGPT, dodali Officeovim programom, kot so Teams, Word in Outlook. Model GPT podjetja OpenAI testirajo v Outlooku, da bi izboljšali rezultate iskanja… »

Manchester United se ekspresno vrača v Sevillo

SiolNET 17.03.2023
Evropska liga prinaša štiri zelo zanimive četrtfinalne pare. Lovorika obljublja bogato nagrado: sodelovanje v ligi prvakov v prihodnji sezoni. To je dodatna motivacija za klube, ki bi lahko v domačih prvenstvih ostali brez vstopnice za druženje z… »

Tako bodo v JEK skladiščili izrabljeno jedrsko gorivo

Finance.si 17.03.2023
Stomilijonska naložba v skladišče visokoradioaktivnih odpadkov je pri koncu, začenja se prenos odpadkov iz elektrarne… »

"Čistilne naprave pri odstranjevanju 'večnih' kemikalij niso najbolj uspešne"

RTV Slovenija 17.03.2023
PFAS ali večne kemikalije so le redko zapisane na etiketah izdelkov, ki jih uporabljamo, poleg tega pa proizvajalci ob prepovedi ene spojine to hitro nadomestijo z neko novo, zato je težko držati korak z industrijo. Se torej sploh lahko zaščitimo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem