Šport arhiv novic 17.03.2023

City naslednja Bayernova ovira na težki poti do finala

RTV Slovenija 17.03.2023
Žreb sklepnih bojev Lige prvakov je prinesel zanimivo tabelo: na eni strani favorizirani kvartet s paroma Real Madrid – Chelsea in Manchester City – Bayern, na drugi pa vsi trije italijanski klubi s paroma Benfica – Inter in Milan – Napoli. Žreb… »

Sedma od osmih in vsakič vsaj točka

Delo 17.03.2023
Los Angeles Kings so v NHL v odličnem ritmu, za 40. zmago v sezoni so Anže Kopitar, ki je dosegel gol, in drugi Kalifornijčani premagali Columbus. Hokejisti Los Angeles Kings so v NHL doma s 4:1 premagali Columbus. Kapetan kraljev Anže Kopitar je v 17… »

Trasa SP po meri slovenskih kolesarjev, le Rogliču morda ne ustreza najbolj

SiolNET 17.03.2023
Kolesarska sezona postaja vse bolj zanimiva, tudi slovenski asi so te dni osredotočeni na klasične dirke, medtem ko je selektor slovenske članske reprezentance Uroš Murn že preučil traso svetovnega prvenstva, ki ga bo že avgusta gostil Glasgow na… »

Cedevita Olimpija do prigarane in pomembne zmage, Omić MVP kroga

SiolNET 17.03.2023
V 22. krogu lige ABA so košarkarji Cedevite Olimpije z 91:85 ugnali Cibono, ki se sicer spopada s hudimi finančnimi težavami. Ljubljanska ekipa si je kljub porazu že v prejšnjem krogu po neuspehu Splita zagotovila mesto v končnici, kjer bo igralo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem