Recept: krompirača

SiolNET 24.03.2023  |  Kaj kuhaš danes

Krompirjeva jed, ki jo lahko postrežete kot prilogo ali pa tudi samostojno.

Sestavine: 500 g surovega krompirja 1 velika kisla smetana strok česna sol in poper ocvirki z mastjo Postopek: Krompir olupimo in naribamo na lističe. Mast z ocvirki stopimo, dodamo kislo smetano, solimo, popramo, dodamo strt česen, prevremo in vse skupaj zmešamo s krompirjem. Krompirjevo zmes stresemo v malo višji pekač, dobro potlačimo in v pečici, ogreti na 180 stopinj Celzija, pečemo okoli 40 minut oziroma dokler se jed ne zapeče zlato-rjavo. Poleg lahko

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem