Šport arhiv novic 24.05.2023

Juvan in Hercog brez Rolanda Garrosa, Zidanšek še v igri

SiolNET 24.05.2023
Drugi krog kvalifikacij za odprto teniško prvenstvo Francije v Parizu, ki se začne v ponedeljek, se ni razpletel po željah Kaje Juvan. Nastop na Rolandu Garrosu ji je preprečila Taylor Townsend. Je pa finalni tretji krog kvalifikacij napredovala… »

Viniciusu izbrisali rdeči karton

Primorske 24.05.2023
Španska nogometna zveza (RFEF) je izbrisala rdeči karton napadalcu Reala Madrida, Brazilcu Viniciusu Juniorju. Ta je v zadnjih dneh v ospredju zaradi rasistično usmerjenih žaljivk proti njemu na nedeljski prvenstveni tekmi v gosteh pri Valencii, so… »

Šuler potrdil prve kadrovske poteze Maribora, spremembe tudi v Kopru

RTV Slovenija 24.05.2023
NK Maribor je povlekel prve kadrovske poteze, potem ko je v Prvi ligi Telemach tekmovanje končal na tretjem mestu. Športni direktor kluba Marko Šuler je v pogovoru za spletno stran kluba potrdil, da odhajajo Rok Kronaveter, Rok Sirk in Altin Kryeziu… »

Vinicius ni igral, podili so rasiste, Real znova drugi #video

SiolNET 24.05.2023
Ne o nogometu, v Španiji se nogometni svet pogovarja o rasizmu, potem ko ga je bil na nedeljski tekmi v Valencii znova deležen Vinicius Junior. A španska la liga se že nadaljuje. Sredi tedna se igrajo tekme 36. kroga. Real Madrid je v sredo gostil… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem