Šport arhiv novic 25.05.2023

NA ZASLIŠANJU NEKDANJI NADZORNIKI LUKE KOPER: So primorski poslanci pritiskali na takratnega ministra, da se posel preveri z…

Regional 25.05.2023
Na sojenju zaradi domnevno škodljivega posla Luke Koper s holdingom TTI so v torek na koprskem okrožnem sodišču zaslišali več nekdanjih nadzornikov Luke, ki so podprli posel. Kot danes poročajo Primorske novice, je Marjan Bezjak pri tem omenil… »

Zlate lisice v Mariboru ni več

Zurnal24 25.05.2023
Drugega največjega slovenskega mesta, kjer domuje Zlata lisica, tudi uradno ni več na koledarju svetovnega pokala v alpskem smučanju. Mednarodna smučarska zveza (Fis) je ob robu kongresu v Zürichu objavila koledar za sezono 2023/24. Na njem… »

Hokejisti Floride gladko v finale lige NHL

SiolNET 25.05.2023
Hokejisti ekipe Florida Panthers so se uvrstili v finale severnoameriške lige NHL, potem ko so na četrti tekmi finala vzhodne konference doma s 4:3 premagali Carolina Hurricanes ter se tako s 4:0 v zmagah prebili v boj za Stanleyjev pokal. Sportal Vegas… »

Fiho: deležniki morajo z vso skrbnostjo preučiti, kaj je glede lastništva Športne loterije najboljša odločitev

Dnevnik 25.05.2023
Fundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij (Fiho) je danes izdala javni poziv vsem deležnikom k tehtnemu pregledu vseh posledic morebitne prodaje Športne loterije tujemu vlagatelju. Prodajalci morajo po njenem mnenju zagotoviti… »

Na pariškem pesku ne bo sanjskega finala med Đokovićem in Alcarazom

RTV Slovenija 25.05.2023
Carlos Alcaraz in Novak Đoković se bosta na Roland Garrosu lahko srečala že v polfinalu. Oba favorita za naslov na drugem turnirju za grand slam v tej sezoni sta v zgornji polovici žreba. Glavni turnir se bo začel v nedeljo. Dodaten čar bo v Parizu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem