AFP

POLJSKA PRIPRAVLJENA NA NAMESTITEV JEDRSKEGA OROŽJA: Rusija se je že odzvala

Regional pred 2 dnevoma
Poljska je pripravljena na namestitev jedrskega orožja na svojem ozemlju, če bi se zveza Nato tako odločila v luči krepitve ruskega oboroževanja v Belorusiji in Kaliningradu, je v danes objavljenem intervjuju dejal poljski predsednik Andrzej Duda… »

Odločitev je padla: Prepovedali bodo vlažilne robčke

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Velika Britanija bo v boju proti onesnaževanju vode prepovedala prodajo vlažilnih robčkov, ki vsebujejo plastiko. Vlažilni robčki postopoma razpadejo v mikroplastiko, ki škodi ekosistemom in prispeva k onesnaževanju vode, obenem pa so z odpadnimi… »

Na avtomobilski dirki v Šrilanki najmanj sedem mrtvih, med njimi osemletna deklica

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Potem ko je voznik dirkalnika na dirki, ki je potekala v Šrilanki, trčil v množico gledalcev, je pri tem umrlo najmanj sedem ljudi, še 21 pa je poškodovanih. Nesreča se je zgodila na množičnem dogodku, ki ga je gostila šrilanška vojska. V… »

Netanjahu napovedal okrepitev pritiska na Hamas

Zurnal24 pred 3 dnevi
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je danes dejal, da bo Izrael v prihodnjih dneh povečal vojaški in politični pritisk na palestinsko islamistično gibanje Hamas, da bi zagotovili izpustitev zajetih talcev v Gazi. Iz Han Junisa na jugu Gaze pa… »

Kakšna tragedija! Na avtomobilski dirki umrlo sedem ljudi

Zurnal24 pred 3 dnevi
V nesreči na avtomobilski dirki na Šrilanki je umrlo najmanj sedem ljudi, še 23 pa je poškodovanih, potem ko je dirkalnik danes zapeljal v gledalce na polno obiskanem dogodku, ki ga je gostila šrilanška vojska, sporočilo tamkajšnje policije… »

Nekdanja prva igralka sveta sklenila kariero

Zurnal24 pred 4 dnevi
Španka se je uradno upokojila. Nekdanja prva igralka sveta in dvakratna zmagovalka turnirjev za grand slam Španka Garbine Muguruza je po več kot letu neigranja oznanila, da se umika iz tenisa, poroča AFP. "Prišel je čas za slovo, bila je dolga in… »

Velik škandal, prvim štirim tekačem črtali čas in uvrstitve

Zurnal24 pred 5 dnevi
Organizatorji polmaratona v Pekingu prvim štirim odvzeli uvrstitve in nagrade. Kitajski organizatorji polmaratona v Pekingu so zaradi nešportnega nastopa prvi četverici črtali dosežene čase, odvzeli so jim tudi uvrstitve in denarne nagrade. Prvo… »

Moški zabodel deklici, stari 11 in 6 let

Zurnal24 pred 6 dnevi
Napadalca je policija že prijela. V francoskem mestu Souffelweyersheim v Alzaciji blizu Strasbourga je danes moški blizu njune osnovne šole z nožem zabodel deklici, stari enajst in šest let. Obe sta utrpeli lažje poškodbe, 29-letnega napadalca je… »

DUBAJ POD VODO: Zapadla je takšna količina padavin, kot jo običajno zabeležijo v dveh letih! (VIDEO)

Regional pred 7 dnevi
Potem ko je v torek v delih Združenih arabskih emiratov padla rekordna količina padavin, so v Dubaju danes zaprte šole, številne ceste so poplavljene, prav tako je ohromljen letalski promet. Odpovedana sta tudi popoldanska leta med Dubajem in… »

20 držav Ukrajini obljubilo 500.000 artilerijskih izstrelkov

Mladina pred 7 dnevi
Češka pobuda. Približno 20 držav je v okviru češke pobude za nabavo 800.000 artilerijskih izstrelkov za Ukrajino iz držav zunaj EU obljubilo dovolj sredstev za nakup 500.000 artilerijskih izstrelkov, je v torek izjavil češki premier Petr Fiala… »

Novice dneva »

Huda nesreča, 55-letnik je umrl

Zurnal24 pred tremi uramiše 4 povezane

Kdo vse je na evropski listi Socialnih demokratov?

Dnevnik pred eno uroše 1 povezana

V Benetkah od danes vstopnina za dnevne obiskovalce

Delo pred 58 minutamiše 2 povezani

Razmislek o lastni odgovornosti

Mladina pred 57 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem