Bor

Velike napake v postopku: Se bo Dankin morilec izmuznil kazni?

Zurnal24 pred 13 urami
Smrt brata enega od osumljencev za smrt deklice bi lahko celotno preiskavo potisnila v slepo ulico, ocenjuje znani srbski odvetnik Borivoje Borović. Borivoje Borović, eden najbolj znanih srbskih odvetnikov je za Nova.rs izrazil bojazen, da bo zaradi… »

Pri Bori nezadovoljni: To je boleč udarec

Zurnal24 pred 15 urami
Nizozemcu so naknadno odvzeli etapno zmago. Tretja etapa dirke po Turčiji je postregla s precejšnjim zapletom. V ciljnem sprintu glavnine je namreč kot prvi ciljno črto prečkal kolesar moštva Bora-hansgrohe Danny van Poppel. Ta je po etapi tudi… »

Mladi Calcitovi plavalci uspešno v Velenju

Domžalec pred 1 dnevom
V soboto, 20. aprila 2024, je v 25 metrskem bazenu v Velenju potekal 35. Memorial Boštjana Mariniča 2024. Nastopilo je 189 plavalcev iz desetih plavalnih klubov. Za plavalni klub Calcit Kamnik je nastopilo štirinajst plavalk in plavalcev pod vodstvom… »

Umor deklice Danke: Brata osumljenca ubili policisti?

Dnevnik pred 4 dnevi
Brat osumljenega za smrt dveletne deklice Danke Ilić naj bi po pisanju nekaterih srbskih medijev med policijskim pridržanjem umrl nasilne smrti. Mediji navajajo, da naj bi beograjski inštitut za sodno medicino na truplu 40-letnika našel več poškodb… »

Primer deklice Danke. Preobrat v zvezi z oosumljenim in njegovim bratom?

Zurnal24 pred 4 dnevi
V Srbiji je odjeknila vest, da naj bi bil brat osumljenega za umor deklice Danke, ki naj bi v zaporu umrl naravne smrti, v resnici umorjen. Po poročanju nekaterih srbskih medijev je 40-letni D. D., ki je bil osumljen, da je bratu pomagal pri skrivanju… »

Bomba! Rogliču se bo pri Bori pridružil izjemni Slovenec

Zurnal24 pred 5 dnevi
Po zadnjih poročilih naj bi bilo že vse dogovorjeno, da se Jan Tratnik po koncu sezone preseli k Bori-hansgrohe. Potem ko so se pred nekaj tedni pojavile govorice, da odlični slovenski kolesar Jan Tratnik po koncu sezone zapušča vrste Visme-Lease a… »

Razgled na morje

Gorenjski glas pred 5 dnevi
Ko pogrešaš vonj po morju, pa da so blizu še gore, greš tja, kjer gore poljubijo morje. V Paklenico. Zavarovana pot na Bojin Kuk. Bojin Kuk (1110 m n. m.) – Paklenica je soteska, eden izmed osmih nacionalnih parkov na Hrvaškem, ki se razprostira po… »

Slovenske junakinje prinesle dragoceno vstopnico, zdaj čakajo tekmice

Delo pred 8 dnevi
Rokometašice Dragana Adžića so se vrnile v domovino kot prva ženska reprezentanca Slovenije, ki bo nastopila na OI. Žreb za Pariz 2024 jutri ob 17. uri. Malo ali skoraj nič spanca so imele članice rokometne reprezentance Slovenije, v Ulmu se se po… »

20 DNI ISKANJA TRUPLA 2-LETNE DANKE ILIĆ: Osumljenci "vozijo okrog" policijo (FOTO)

Regional pred 8 dnevi
V Srbiji še vedno iščejo truplo 2-letne Danke Ilić iz Bora. Policija pregleduje območje med vasjo Zlot in vasjo Sumrakovac, kjer je veliko deponij in vodnih rezervoarjev. Kot je znano, je eden od osumljencev za njen umor na zaslišanju priznal, da je… »

V iskanje trupla male Danke se je vključila posebna policijska enota

Necenzurirano pred 8 dnevi
V iskalno akcijo za truplom dvoletne Danke Ilić se je vključila tudi Žandarmerija Srbije, posebna policijska enota, pristojna je za varovanje dogodkov z visokim tveganjem, zagotovitev pomoči v primeru naravnih katastrof in preprečevanje terorizma… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem