ISIS

POVEČANA NEVARNOST TERORIZMA: ISIS poziva "volkove samotarje" k napadom

Regional pred 22 dnevi
Tiskovni predstavnik ISIS je v posnetku ob 10. obletnici razglasitve kalifata ISIS v Iraku in Siriji pozval "volkove samotarje" po vsem svetu, naj množično pobijajo kristjane in Jude. Tiskovni predstavnik ISIS Abu Hudhayfah al-Ansari je v 41-minutnem… »

"Ubijte jih, kjer koli jih najdete"

Necenzurirano 05.01.2024
Tiskovni predstavnik ISIS-a Abu Huthaifa al-Ansari poziva privržence po vsem svetu, naj napadejo Jude in se maščujejo za uboj Hamasovih teroristov na območju Gaze. Abu Huthaifa al-Ansari je v govoru, ki ga je včeraj objavila veja teroristične… »

Balkanska migracijska pot je leglo džihadistov, ki ogrožajo Evropo

Nova 24TV 23.10.2023
Migranti na balkanski poti proti Sloveniji. (Foto: epa) Na ozemlju Balkana trenutno deluje dvajset skrajnih džihadističnih celic, njihov cilj pa so teroristični napadi po Evropi, so po poročanju italijanskih medijev opozorile italijanske… »

Hamas = ISIS

Nova 24TV 10.10.2023
Pripadnika teroristične organizacije Hamas (Foto: epa) Vprašanje, kaj je Hamas, je bolj aktualno kot kadar koli doslej. To je tvorba, ki obvladuje politično življenje Gaze in ima večino v parlamentu. In nikdar si ni resnično prizadeval za mirno… »

Video: Prigožin s prvim nagovorom po propadlem puču, domnevno iz Afrike

Necenzurirano 22.08.2023
Po propadlem puču se vodja Skupine Wagner v javnosti ne pojavlja preveč pogosto. Grey Zone je na Telegramu objavil videoposnetek Jevgenija Prigožina, ki vodjo Skupine Wagner domnevno prikazuje nekje v Afriki. V prvem nagovoru po propadlem državnem… »

Velika mater, ki vse da in vse vzame

Primorske 04.04.2023
Izida, staroegiptovska boginja mati, boginja plodnosti, začetnica ved, boginja žensk in spretnosti, je svoj prostor pod soncem našla tudi na Primorskem. Kipec boginje, ki so jo Egipčani imenovali Aset, Grki pa Isis, je nekoč njena častilka darovala… »

Melania Trump kot svetovalka predsednika / Ni jasno, ali je do česa podobnega v ZDA sploh že kdaj prišlo

Mladina 06.02.2023
Nekdanja prva dama je bivšemu predsedniku ZDA Trumpu svetovala, kako se naj odzove na napada na voditelja Islamske države (ISIS). Nekdanji vršilec dolžnosti obrambnega ministra ZDA Christopher Miller v svoji knjigi z naslovom Vojak minister omenja, da… »

Ruski najstnici grozi zaporna kazen: 'Zaporniki gredo v vojno, otroci pa v zapor'

24ur 29.01.2023
Ruski najstnici grozi večletna zaporna kazen zaradi odkritega protestiranja na družbenih omrežjih proti Putinu. Na enem gležnju ima tetovažo proti Putinu, na drugem pa elektronsko zapestnico, ki spremlja vsak njen korak. 19-letnica Olesja Krivcova iz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem