Koronavirus

V Stožice prihaja Cristiano Ronaldo?

SiolNET 13.12.2023
Kot vse kaže, bo slovenska nogometna reprezentanca v marčevskem reprezentančnem terminu v Ljubljani gostila Portugalsko s Cristianom Ronaldom, je danes poročala EkipaSN. Slovenska nogometna reprezentanca bi se morala s Portugalci v Stožicah pomeriti… »

Ta zloglasna bolezen se širi hitro kot blisk, v bolnišnicah stanje skrb vzbujajoče

Zurnal24 13.12.2023
V bolnišnicah so zaradi širjenja nalezljive bolezni znova v skrbeh. V zadnjem času je v delovnih kolektivih zaznati precej bolniških odsotnosti, marsikatera od teh pa je povezana s koronavirusom. Ne gre zgolj za občutek, pač pa se med Slovenci v… »

OBALNE LEKARNE OPOZARJAJO: Po zdravila napotite zdravo osebo!

Regional 12.12.2023
Tudi v Obalnih lekarnah zaznavajo prisotnost povečanega števila obolelih s prehladnimi in ostalimi okužbami, zato priporočajo, naj okuženi s koronavirusom ne hodijo v lekarne, v primeru ostalih akutnih okužb dihal pa naj se zaščitijo z masko. Da… »

TV namigi: Peščeno zrno, Urška Klakočar Zupančič in Tednik

Delo 11.12.2023
Dokumentarec o socialnih in gospodarskih posledicah koronavirusa, pogovarjali se bodo s predsednico Državnega zbora, v Tedniku pa o nedostopnosti zdravnikov. Ponedeljek, 11. decembra Peščeno zrno v kolesju sveta: TV SLO 2 ob 22.10 Le grain de sable… »

Bombastična govorica zatresla svet, Uefa in Čeferin povedala svoje

SiolNET 06.12.2023
V zadnjih letih se Aleksander Čeferin kot predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) srečuje z ogromnimi ovirami in izzivi. Nogometni vsakdan je leta 2020 dodobra pretresel koronavirus, po ekspresnem propadu samooklicane superlige, o kateri še vedno… »

Foto: Pandemična pravila? Ob sprejemu ogromna razdalja med Putinom in veleposlaniki

Necenzurirano 05.12.2023
Po dolgem času so se v Kremlju z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom srečali evropski diplomati. V ponedeljek je šlo za sprejetje novoimenovanih veleposlanikov v Moskvi, med katerimi je bila tudi slovenska veleposlanica Darja Bavdaž Kuret… »

Minister pred prazniki pozval k cepljenju

Zurnal24 04.12.2023
Nova opozorila glede tveganja. Nemški minister za zdravje Karl Lauterbach je spričo naraščanja števila okužb z novim koronavirusom ljudi z dejavniki tveganja danes pozval k cepljenju proti covidu-19. Kdor želi biti za božične praznike optimalno… »

Tajvan zaradi bolezni dihal že odsvetuje potovanja na Kitajsko

Nova 24TV 30.11.2023
Foto: STA Včeraj je tajvansko zdravstveno ministrstvo priporočilo državljanom, naj zaradi nedavnega porasta bolezni dihal na Kitajskem premislijo, ali je njihovo potovanje na Kitajsko res nujno. Še posebno se to opozorilo oziroma priporočilo nanaša… »

Minister priporoča nošenje mask v določenih zaprtih prostorih

Necenzurirano 29.11.2023
V Avstriji, zlasti na Dunaju, je v času epidemije najbolj slavnega koronavirusa dolgo veljalo nošenje mask. Ob trenutnem porastu okužb s koronavirusom in drugimi rinovirusi minister za zdravje Johannes Rauch priporoča nošenje mask v prostorih, kjer… »

Logarjeva: Vedno več bolnikov s covid-19 potrebuje zdravljenje v bolnišnici

SiolNET 29.11.2023
"Že nekaj časa trendi kažejo, da je virusa v splošni populaciji veliko. V zadnjem mesecu smo zaznali precejšnji porast števila bolnikov s covid-19, ki potrebujejo zdravljenje v bolnišnicah. V zadnjem koncu tedna je bilo stanje precej težavno," je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem